Jakz виждам те,че си един от най-знаещите а тая игра освен мен доста си напред с инфото

.Но и аз съм доста напред с материала бъди сигурен King Of Fighters ми е любимата игра ever и особено 2002.Най-добре е направена от всички,на които съм играл двама много добри на тая игра могат да направят уникален двубой,просто от към магии и gameplay рулира от всякъде.Ама,то не е и много хубо да се фаляш стига съм се фалял,защото куче ,което много лае не хапе

.Че ако можете качете ми я тая KOF 2001 поне за Kawaks,че много искам и аз да мога да влизам в сървъра,нищо че ще лагва,то е ясно ,че няма стане кой знае къв бой както на един компютър примерно.[/quote]
Neznam, az ot vsichki chasti nai-mnogo sum igral i sum se radval na KOF98, sled tova kato zapochnaha dase poiavqvat tia chasti sus strikerite nesto pochna da me drazni leko, KOF02 e dosta dobur spor nqma, gledal sum replay na nekwi tipove ot Uzna Amerika, koito bqha izrodi napravo

Igral sum i s nekwi amerikanci na arcaden aftomat i mina izvestno wreme dokato pochna da bia

...Kakto i da e, misulta mi e che do kum dnesna bez da broia KOF Maximum Impact za PS2, nai se radvam na KOF03, sled kato she izleze za PS2 i NeoWave skoro she sum oste po dovolen