всички ми разказваха, че филма е голяма простотия и че не струва. съотвенто гледах филма с нагласата, че е пълна простотия, и филма не ме разочарова. такава глупост. толкова тъпо. бахти, ако не пишеше че е дб никога не бих го повярвал. няма нищо общо с оригиналната история. няма нищо хубаво в него. да го гледаш е мъчение. още началото е много странно. в оригиналното дб гоку, който изглежда като дете, живее сам защото дядо му е умрел и го намира булма, защото използва дб радара. изобщо защо тъпия директор е решил да метне клишираната простотия, че гоку е студент, които всички се го ебат в гъза (това не се случва нито в дб, нито в дбз, нито в дбгт, че дори не и в дб алтърнатив). ясно е, че 200+ епизода дб + 200+ дбз + 50 дбгт не могат да се пресъздадат в 2часов филм, за това щеше да е по-добре ако бяха направили лайв екшън от някой от филмите. толкова много неща, които не съответстват... за трансформацията в ?май върколак? не ми се говори... най-малкото е мн яко, че дрехите му остават цели. толкова нещастен филм! издразних се! бахти, това аниме ме кефише толкова много като бях малък. просто филма се изсра на всичките ми хубави детски спомени от него! директора да се ебе в гъза. тоя дето е драскал скрипта, да кацне на негърски член и да хване сифилис + бонус спин... а актьорите, може и да не са сбирщина нещастници, просто не стават за актьори.
_________________ SPRING BREAK!!!!!!
|