Avengers Assemble е с по-добро визуално качество от EMH, но сюжетно гони дъното. Според мен е по-зле дори от Utimate Spider-Man, което се прави от същите хора.
Justice League ТВ е пет сезона.
Първите Justice League са два сезона по 26 серии.
Justice League Unlimited е продължение на горното и е два сезона по 13 серии.
Развиват се в същия свят и са правени от същите хора, като Batman TAS, Superman TAS, Batman Beyond и пр.
Имай предвид, че са доста наивни. Първите два сезон почва дървено и поне на мен ми стана интересно чак някъде към края, когато се натрупват повече овъраркващи идеи и митология. Имаше и доста "празни епизоди".
Unlimited е по-добро, по-динамично и запознава с много повече DC митология. Там се случват и най-интересните конфликти и политически интриги, но и то има няколко откровено тъпи епизода (и то към началото).
Ако си фен на Batman TAS или Batman Beyond ще си в свои води...ако не, не знам. Началото си е тромаво.
Young Justice (26 + 20 серии) е относително ново и съдържа едни от най-качествените ТВ анимации и екшън сцени за cartoon напоследък. (Може би само Korra му е конкурент.)
Развива се в съвсем различен свят от стария DCAU и е правено от различни хора.
В него не става дума за Justice League, а за side kick-овете им: Robin (първия, после става Nightwing), Kid Flash, Aqualad, племенницата на Marian Manhunter, Artemis и пр. и пр.
Има поглед към Justice League, но те се по-скоро в периферията.
Сюжетът в началото е тинейджърски, но нататък става доста заплетен и представлява безкрайна поредица от преплетени конспирации.
Може да се каже, че лошите печелят всеки път, защото играят -
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/M ... atosGambit
То и сценаристът е авторът измислил Xanatos

. (Апропо, Гаргойлите не ги харесвам.)
Музиката - леко безлична, но добре употребена и саундизайнът, също хич не се лоши.
Доста широк поглед към света на DC, лошите са симпатяги, някои персонажи дори не може да ги определиш какви са.
Абе, аз ги харесвам и двете поредици, но Young Justice е определено по-качествената.