права си за това със силиконовите цици...и аз съм се чудила, но с дрехи ми харесва....
а какво е госу рору?
а и това за приличането на жени...ми верно си е:):):)...аз за първи път видях тези вижуал групи ...в един форум нещо си говореха за женствено момче...и аз таква ...къде ....къде...искам да видя....и ми показаха Мана, който го сметнах за непривлекателен травестит....в същата тема имаше линк и към някакъв сайт, който всъщност бе на Дир ен грей и тогава изобщо не ми направи впечатление външния им вид...само Тошия си мислех, че е жена, защото там всички снимки бяха от периода с растите и си виках...ей , тази е готина...не е така сладко изглеждаща като болшинството японки , които съм виждала...но ми се стори съмнително това, че има само едно момиче и то е басистка...
а аз съм много недоволна искам да изнуда някого да чуе Кали Гари.... и да ми каже мнението си....смиъл някои песни бият на какафония, но на мен много ми харесва...считам, че са страшно пренебрегнати и от японци ( имайки предвид, че не са били станали major изпълнители, а са съществували от 94...до 02..май ...поне в този период им имам неща) и от западняците също...малко ми напомнят на Джанго Зе >_>....не харесвам Джанго Зе:) и гласа на вокала много ми харесва...може да не е нещо кой знай какво...(бях гледала живо изпълнение и ми се стори слаб) , но за стила музика си отива много, а и просто самият глас ми е приятен...всъщност на единия от вокалите...че те са се сменяли...но на другите не мога да им ги разпозная:):)...добре ...маниачка съм....

...скривам се някъде