По време на срещата ми с Мармот (пардон Моргот) забелязах някои неща за него , които ми доказаха ,че той е едно от поредните "деца" което обаче е тръгнало по пътя който ще го доведе до вечно самосъжаление. Пича е наистина странен...нищо , че се държеше като "бастун" на срещата. Опита се да ми говори някакви неща за пръстена който нося. Пръстена ми е с древния знак Свастика - което озн. "Да бъде" - санскрит и много хора го объркават хитлеристката свастика , която е обърната. Както виждам Снайпера е писал едва ли не ,че горепосочената персона е навъре в т.нар окултни науки.
И след изказването на Моргот ,че съм нацист разбрах ,че е за съжаление е "кон с капаци".
Другото ,което ми направи впечетление е относно изказването му за свастиката ми , че предпочитал ляво обърнатия символ. Аз му казах тогава , че това е нормално за него. Но той отново не схвана за какво му говоря.
Идеята е , че нацистката свастика ( пречупения кръст) е насочен на ляво и на север , а това е символа на жената и пасивността , както и на водата. А тази свастика която нося е на дясно - Мъжката същност и Грамотевицата. Както и Чука на Тор. И сигурно за това харесва ляво обърнатата свастика

(но това е друга тема) така да продължа след като не успя да каже нищо на тема окултизъм се отказа и продължи с идеята за изграждането на фондация и т.н. За съжаление той имаше бегла представа как се основава фондация. Тогава му разясних някои неща , които тук няма смисъл да обяснявам. (Ако ви интересува останалото прочетете поста на Еликс).
Да продължавам по-нататък няма смисъл , след поста и на Снайпера се вижда ,
че човека страда от някакъв вид раздвоение на личността и също така и огромен комплекс за малоценност , странни опити да се доказва нон стоп в обществото и още куп съществено важни грешни представи , пречупени през призмата му на ( за съжаление на неразбиращо дете ), което се опитва да владее хората около себе си , чрез странните му и непонятни за мнозина хора високопарни слова ( хубаво би било и ако се беше научил и да пише както трябва), с които се опитва да се вмъква в обществото , все пак да беше прочел и малко психология и начини как да променяш нещата около себе си за да не говори глупости и да не изглежда странен.
За съжаление той е поредния неуспешен индивид , който ще се накаже сам заради глупостта си...
И сега ще му задам един въпрос към него ако влезе в този форум:
Дете , когато успееш да направиш това което искаш по-дълго ли ще живееш?
Благодаря на Алдим и на останалите за забавлението.
Хайде хора, успехи и до скоро!