Всъщост не съм сигурен, че тази тема е точо за тук, но не се сещам за друг раздел...
И така...понеже предполагам, че в скоро време ще има голямо триене в раздел Аниме на Чизе, искам да помоля хората които ще се занимават с това да предупреждава седмица-две (в най-добрия случай месец), преди да се захванат с това, какво точно ще трият.
Това важи особено за сръх обемистите сериали. Хайде някой по-кратък, примерно от 13 серии, винаги ще се намери ентусиаст, който да го сийдне в някой тракер...но обемисти неща от сорта на 26, 50 или 60 епизода...
Точно в момента съм се навил да свалям Fushigi Yuugi и понеже е шоджо, предполагам че ще е едно от първите заглавия, които ще си отидат, така че плииииииииийз задръжте го поне още 2 седмици!
Миналата година ми се случи тамън да се наканя да изтегля Капитан Тейлър и айдее...оказа се че бил заминал...та си мисля, че няма да е лоша практика, да има предварителен график, какво и кога ще се трие (ако може с дати).
За заглавия от сорта на Coboy Bebop, Slayers и Saikano не се тревожа, защото знам, че ще си останат...
_________________ Vila: Die? I can't do that! Avon: I'm afraid you can. It's the one talent we all share, even you.
|