защо точно банкя
там има приятно местенце с чист въздух приятна равна полянка до нея класическото вирче ......
и няма много народ нощем....като на витоша миналия път през 1 час минават хора там...разни напили се идват нахалстват абе тапотия......
а и честно казано на банкя имам приятели така че се чувствам малко по-сигурен....
ами еликс планирам го това да стане след месец някъде
сега не можеш да спиш на открито вярваи ми
през деня е топло но нощем става опасно особено лесно се разболяваш когато има огън защото те прилъгва че е топло.....
така че отсега си казвам идеята и очаквам да видя колко хора са навити....
мисля че най-важното е да се саберем първо доброволци а после можем да измислим дата и т.н.
за парите не се притесняваите особено-около и без пари да тръгнеш ще се оправиш така де парите отиват за продукти разни кои каквото обича.....и бира
за транспорта предполагам някои имат коли и ще закарат приятели
които нямат коли пък се събират накуп и тръгват нагоре с обичаините реисове

....в голяма компания пътя ще ви се види малко ....
от опит знам че има неща които са 100% задължителни аз ще се погрижа за тях...
а иначе всеки може да си земе каквото иска ...така де имам една приятелка и обикновенно си взима 4 шоколада за нагоре и 2 литра кола и само това
секи с вкуса си идеята е горе да има пълна свобода......
аз ще взема всичко необходимо за салатите и разбира се една прилично вкусна риба

( специализирал съм се в правенето на риба на жар)
а за дъжд няма нужда да мислиш от малък ме мъкнат по планините родителите ми така де може да се каже че около 16 години не съм спирал да ходя нагоре надолу с тях и досега не ни се е случвало да ни хване дъжд

просто съвета на тате за дъждовете е жизнено важен