SWETQ:
Сега за храната: Слушайте внимателно няма да повтарям :П вечерите и обядите трябва да будат заявени ЕДИН ЧАС преди това, това е най-малкия интервал в който те могат да подготвят всичко. На мен лично не ми се вярва, че ще успеят за един час, затова е по-разумно около ДВА ЧАСА преди вечерите и обядите всеки да си заяви поръчката.
така това не означава че ако някой иска да си хапне нещо и той требе да си го поръча час преди това, НЕ!!!! За малки поръчки ще ги подготвят там колкото си ги приготвят нормално. Цялата хижа ще работи САМО ЗА НАС. Въпроса е главните ядения ВЕЧЕРЯ и ОБЯД трябва да се заявят ПО-ОТРАНО ДВА ЧАСА ПРЕДИ ТОВА.
Така, ЗАКУСКИТЕ би трябвало да се приготвят по-лесно и бързо там някъде около половин час ще бъде достатъчен.
БИРАТА ще е с предимство пред яденето нема смисъл да коментирам това! Към бирата варят и картожките мноо ясно, но може да стане така и да се чака малко за тях.
Общо взето храната наполовина ще бъде организирана като в казармата, а другата половина не. Хижарите ще се помъчат тази половина, която има нужда от твърда организация да бъде възможно най-незабележима.
ВСИЧКИ КОИТО ЩЕ ИДВАТ НА ХИЖАТА МНОГО ви МОЛЯ ДА ПОДХОДИТЕ КЪМ ХРАНАТА С НУЖНОТО РАЗБИРАНЕ /ПЛЮС НОЖОВЕ И ВИЛИЦИ!/ И ТЕЗИ КОИТО СИ НОСЯТ МАНДЖО ОТ ВКЪЩИ ДА СИ ГО СКРИЯТ В ПАЗВИТЕ ДА НЕ СТААТ ИЗДЪНКИ!!!
нЕ МОЖЕ ДА КОНСУМИРАТЕ ВНЕСЕНА ХРАНА В ХИЖАТА /ОСВЕН ДОБРЕ СКРИТА И ДОБРЕ Е ДА НЕ ОСВИНВАТЕ СТАИТЕ, ГРУХЧЕТАТА МИ/
Е ТВА Е .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А Хижарите ще остявят човек в механата и през нощите така че и ако има некои прегладнял по през нощите ще му се обърне /една кофа/ внимание!
Eliks:
И последното, което е от мен - в 12 00 ч. в неделя - 31 юли, стаите трябва да бъдат вече свободни, ако има хора, желаещи да хапнат, или пийнат, могат да го направят в механата.... хижарите очакват сватба същата вечер и просто им трябва време да оправят хаоса след нас
Надявам се, че всичко е ясно, намерихме и място за палатките на 2 мин от хижата, дори си има готово огнище и водичка на пет метра(говорим за чешма), както и огромен бор с големи клони, за защита от дъжд *_*
ЗА ТРАНСПОРТА!!! - нека всеки, който няма уреден транспорт, нека ми прати Лично съобщение, за да мога да сформирам групите за маршрутките, които ще дойдат СПЕЦИАЛНО ЗА НАС ОТ РУСКИ ПАМЕТНИК ДО ХИЖАТА ДИРЕКТНО - ЦЕНА 1 ЛВ НА КУРС!!!
Което ще рече, че ние решаваме кога да тръгнем от Руски паметник.
Swetq ще има грижата да доведе хората от гарата и да ги заведе до Руски Паметник.
Затова искам да ми кажете кога пристигате, за да насрочим часовете и групите. (Споко Светя ще спи на гарата ^_~)