ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ
Така, вчера говорих относно афтър-партито. Имам приятел, който държи заведение наречено Текила бар. Намира се на 20 метра от Мускито на отсрещния тротоар. Заведението е на 3 години, свежо, мое лобно място. Разположено е на 2 етажа с общ седящ капацитет от 70 места. Музиката, която се върти там е главно, хаус, джаз, хип-хоп, соул, комерс около 200ГБ. Заведението е климатизирано има и вентилация. Значи вчера говорих с Ради собственика (наш набор е момчето) запознат е с АМВ творчеството ми и косвен фен на анимето:) Та той ми излезе с 4 варианта, ако все пак решите, че там е подходящо и искате парти. Той каза че и 4-те варианта го устройват перфектно, стига ние да си прекараме добре...а Ради е пич. Както и да е, ето ги вариантите. Моля ако решите че там е подходящо прочетете ги внимателно с всичките плюсове и минуси и коментирайте.
1. Прайвът парти:
-заведението се заключва
-всичкия бевърийдж...пиячката е осигурена от него. Примерно меню:
10 бут. Водка Савой 1лит
5 бут. Ром Атлантик 1лит.
4 бр. Джин Савой 1л
2бр. Вермут 1л
120 бр Бира
Нат. сок 12бр 1л
безалкохолно 60бр.
-в заведението сме само ние. Той каза, че при това положение може да направи нещо по тематично, ако имате плакати може да ги разлепи; горе на телевизора могат да се въртят АМВ-та БЕЗ ЗВУК естествено:) Естесвено каза, че приема всякакви ДВД, ЦД и УСБ с наша музика. Т.е. както ние искаме ние го правим. При този вариант няма проблеми за нашите приятели под 18 години, защото каза, че това е прайвът парти т.е. той все е едно ни е събрал да ни черпи и т.н. Т.е. полицията няма акцес:)
ЦЕНА 750 ЛВ, ЗА ВСИЧКО
2. Прайвът парти:
- заведението се заключва
- важат всички правила от по горния пост без МЕНЮТО!
- може да си внесем ние алкохол колкото искаме САМО И ЕДИНСТВЕНО КОНЦЕНТРАТ БЕЗ БИРА И РАЗРЕДИТЕЛ. Те ще трябва да се купуват от него
- пак сме само ние в цялото заведение. Плащаме си за правото на резерв и безплатния внос на алкохол
ЦЕНА 300 лв
3. Прайвът парти
- заведението се заключва само за нас.
- Плащаме си за резервиране на цялото заведение. Всички напитки без изключение се купуват от бара. ЗАБРАНЕНО е внасянето на алкохол отвън
- важат пак по-горните правила за музика, тематика и под 18 години
ЦЕНА 150ЛВ
4. Резерв на втория етаж:
-заведението НЕ се заключва
-той като приятел ми запазва втория етаж, който е около 35 седящи места.
- музиката се от пуска заведението, ние се съобразяваме с общото присъствие на клиенти.
- ще е тесничко ако сме повече от 45-50 човека
- приятелите ни и фенове под 18 години, УЧТИВО ЩЕ БЪДАТ ПОМОЛЕНИ ДА НАПУСНАТ в 22:00 часа!
- всичко се КУПУВА От бара, няма внасяне на алкохол
Цена: 0 лв.
Така това са четирите вариант. При вариант #1 менюто може да претърпи промени според нашите предпочитания.
Както казах него и четирите варианта го устройват. При вариант #1 ми каза, че за него е най-добре чисто от подготвителната, част понеже ще има достатъчно количество алкохол и ще се е подготвил.
Аз нямам претенции! На 23 съм, мога да пия при всякакви ситуации!
Ако случайно решите, че това е подходящо заведение и офертите са добри и искате да го направим там. При всички от вариантите трябва да го уведомим до 11 часа Събота сутрин(12 Май). При варианти с куверт тогава трябва да внесем парите. Той ми каза, че вярва на думата ми и може и вечерта да му ги донеса след като той е накупил всичко, само че аз не вярвам на думата на 50+ фенове, така, че аз не се навих с този вариант. Но това е допълнителен въпрос, който ще се обсъжда ако решите да го правим там.
Това е засега, ако има въпроси и т.н. питайте
Това е предложението от мен. Ако имате други поствайте!
Темата върви паралелно в Анимес раздел Чат!
Благодаря:)
МОЛЯ АКО ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ВСИЧКИ СЕ СПРЕМ НА ТОЗИ ВАРИАНТ. ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА СРЕЩИ ПО ГРАДОВЕ, ДА ГОВОРЯТ С ФЕНОВЕТЕ И ДА СЕ ОБСЪДИ. ГРАЦИАС АМИГОС АНД БОНИТА ЧИКИТАС:)
_________________ Subaru Impreza WRX STI 2.5 DOHC 16v 280bhp/5,600rpm 0-100 Km/h - 5.0 sec. AWD!
Светофарно хайку: Цигане на светофар, налита то да мие. Шамарът литна като пеперуда!
|