Оня ден си приказвах с един пиян чичко в трамвайо-влака тука. Паснахме си много - той ми се оплакваше от някъф негов черен колега, дето не разбирал английски, а аз му ревях от моите китайци. Та покрай това се сетих за една случка с друг пиян чичко в Бг. Принципно, пияни чичковци има навсякъде и съм забелязала, че те винаги са супер общителни и се обиждат до агресивност, ако ги нагрубиш или пренебрегнеш. Затова, като някой от тях ме заговори, си приказвам с него, за да избегна евентуални физически саморазправи. А и очевидно се разбирам чудесно с тях.
Та в тоя конкретен случай се качвам посред нощите на трамвай 8 след няква кръчма в Люлин с идеята да си стигна до Красна поляна. Адски мразя тоя маршрут по това време, щото в трамвая винаги има някви изроди. Та някъв такъв сяда близо до мен, забелязва ме, въпреки опитите ми да стана невидима и повежда разговор. След 2 минути вече ме обичаше страстно, разправяше, че съм опасна жена с дяволит поглед и искаше да му стана снаха. Показа ми сина си - седеше супер засрамен до него, с някъв негов приятел. Взе да ми обяснява колко добро момче бил въпросния, нищо, че бил грозен за разлика от приятеля си (което си беше вярно, грозен беше, а приятелят беше по-готин) и с кви имоти разполагал, та да съм го била вземела, че иначе щял да си умре девствен. Аз попитах откъде е толкова сигурен, че синът му ще е щастлив с мен, щото може да се окажа много лоша и проклета. Той пак обяви, че съм опасна жена и че много ме харесва за снаха. В тоя момент си стигнах до спирката и слязох. Та така... Чудя се оня дали си е намерил снаха все пак.
_________________ And that, is without a doubt, that. ,
|