Не. Че то останаха ли изпити по които да трябва учене?
Бях на село, да се размажа с братчеда като за последно, че ще заминава за САЩ и не знам кога в близкото бъдеще ще се видим пак...
Иначе, както АлДим поясни, темичката не съм сия пускал аз - ама тъй де, да натъртя и подчертая специално.
Иначе Ани, на себе си не обръщам кой знае какво внимание, на жените - още по-малко
Всичко почна с няколко снимки и мили спомени от премиерата на ЕПИЗОД ІІІ, а на какво го избиха направо не е истина...
Emeritus, трябва да ти разкажа какъв странен сън сънувах на село... И тебе те имаше. И Тихомира. И дъщерята на Янков. И пицария. И аз бях по джапанки на главната... много чудна история...
Първо разглеждах ДВДтата и видеокасетите в някакъв магазин. Излизам от магазина, покрай касата и навън... и гледам - обут съм с боти! А времето е топло и те ми тежат на краката. Събувам ги и... тръгвам по чорапи по главната, супер много ме е срам, по средата на главната се разкарвам по чорапи. Намирам някакви джапанки, ама нещо не ме кефят особено... Отивам към едни телефони, да се обадя в нас да ми донесат обувки. И при телефоните няколко колеги. И срещам тебе, ти с някво момиче, дето разбирам че е дъщерята на Янков (аз не съм я виждал тая пуста дъщеря, ма тва момиче добре изглеждаше). И както си говоря с вас двамата и минават по улицата група съученици от стария клас, барабар с тях и Тихомира... и аз

И ти ми викаш "Айде, върви с тях, ние ще тръгваме" тръгваш надолу по главната... А аз спирам Тихомира и иказвам "Абе... къде отивате?!?" "На пицария" "Ще ядете пици??" "Да" "Абе... тва истина ли е??? Никой не ми е казал...ти кога си дойде?" "Оф, бе Ненко, ама си ми и ти един... Как ще се върна и няма да ти се обадя, че съм тук? И ще идем целия клас на пица и няма да ти се обадим? СЪНУВАШ" "Да, и аз така си мислех, ама да питам..." и си мисля... "Значи и Методи не е с щерката на Янков... Сигурно той пък сънува нея, докато аз сънувам че Тихомира се е върнала... ама че работа" И си седя по джапанки на средата на главната... и се събудих