Здрасти хора, отдавна не съм писал тука. Е, време е. значи първо, всички знаят че аз съм си шибан педераст, никога не съм го крил. и всички знаят че не чупя китки, не ходя цветно облечен и с тонове грим. това по вашите критерии трябва явно да е ок. обаче май не е достатъчно. нагоре се споменаха протестите на таксиджиите, лекарите и даскалите. бе искам да ви питам, къде бяхте вие тогава, да обяснявате че те нямат право да искат квото искаха, щото ако го получат ще се окажат повече от вас, най-малкото във финансов аспект? освен всичко, това не беше ПАРАД, беше ШЕСТВИЕ. има принципна смислова разлика между двете. ако някой от вас, хомофобчета, си беше събрал смелостта и беше отишъл на място да говори на хората каквото искате да кажете тука, щяхте да видите че НЯМА цветни, меки китки, пърхащи пеперудки с адамови ябълки или лесбийки яхнали по две метли (по една за всяка дупка)! Щяхте да видите купчина хора, нормално облечени и нормално изглеждащи, с нормално по вашите критерии поведение.
Въпроса не е в това имаме ли права или не, а дали можем да си използваме, и дали те дефакто се спазват. Какво ме грее че в наказателния кодекс пише че мога да се целувам с мъжа си на улицата, ако някой се опита да ме пребие заради това? какво че в конституцията пише че имам право на публично мероприятие, ако банда фъшкии като вас ме замерят с пиратки и молотов и ми пречат да го осъществя? какво ме грее какво пише в закона , след като ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ биват арестувани за подклаждане на обществено опасни действия срещу мен?
и вие ми говорите за нормално поведение? искате да се крия в миша дупка щото ви е гадно че ме има и че не съм като вас? ВИЕ, които даже нямахте смелостта да дойдете вчера и да си заявите смехотворната позиция по някакъв начин. Цяла седмица гледам ненормалници, които ми обясняват че нямам право да съществувам. БЕ КОИ СТЕ ВИЕ БЕ МАМА ВИ?
е, Силвиабот, разбирам че имаш труден сексуален живот с твоята външност и манталитет, но това не е причина да допускаш завистта ти по отношение на хората в по-добро положение да стига до подобни крайности! Инсомния, нищо лично, мацко, ама нека да си с всичкия си , когато говориш по тия теми, а? писнало ми е от напушени псевдоинтелектуалци като тебе, във вечен екстаз от досега към "нирваната". датацентър, трябва ли да те коментирам?
Говорите за ситуации, в които никога не сте изпадали. ръсите небивалици просто по дифулт, без да имате и бегла представа за какво става дума всъщност. имате нужда да мразите другите, защото съзнавате че не са на вашето низко ниво. това не лекува комплекса за малоценност, хора. по никакъв начин! Лесно е да сте велики в мрежата... жалко че никой вече не се впечатлява на това. само от време на време на някой му кипва...
_________________ Anata no ketsu wa kusa da oyobi ore wa shibakariki da. --------------------------------------------- Приятелите са свине!
|