-------->slight edit<------------
профилчетата на форума , кой , какъв , какво му е в главата ...
нали няма какво да правя и вече целия съм облепен в етикети , лепенки и въобще различни мисли по мой адрес от този и онзи , ша разконспирирам главите на местните юзъри или поне ша си запълня половин час в правенето на пост

.
алдим - за по кратко сашето , живее в канада (n he is proud of it) получава в последно време грамоти и ала бала шит доказващи високата му степен на знание . иначе сам себе си се счита за пиедастал на отговорните модове , разчистващи ненужни и покварени постове и топици . самоизтъкването на ерудираността му е първа задача в всекидневното посещаване на форума . втората задача е да поинва уатс ронг и уатс райт според неговия мироглед .
alshu - ааа свършиха ми прякорите . скоро не съм го засичал и не сме имали какъвто и да е гръдж , така че с нищо не мога да го похваля/наплюя . иначе живее май в софия
амелиа - за по кратко анелиа или локум , май живее предимно в софия , но отскача и до някое друго кътче на европа поради една или друга причина . (като завършила университет и имаща опит с продажбата на памперси желае да започне масова продажба по интернет

) иначе фо риъл е нетутилувъния супер мод , супер админ на форума доказваща не с малко думи и постове личния си персепшън на матрицата , която е наша обител
Anna_Asakura - за по кратко аничка , ни нам къде живее , обаче има много як сайт , в който съм се регнал и все още не съм получил потвърждение за форума :сад:
колфюжън - за по кратко колда , живее в софията . освен че е виден мод участва в голяма гангстерска война с месомелачки и често ходи до виена за да влезе в ролята си на хитман от клана и да обстреля компетиторите в бизнеса . иначе главна дейност : зарибяване с яко аниме . пази винаги истински истинските си мисли за себе си и ако не му се понрави какво казваш изпраща "месомелачките по петите ти"
дефендърбг - за по кратко дефендъра , и той живее в софиа ... ама май не ?! занимава с мастърването на вкусно суши и въобще не му се нрави някой да му се пречка и пъчи . с два т
уката е готов да свали всеки исправил се на пътя му , иначе е добра душа , хрисам човек дет съ вика . знае какво иска и май не знае как да го постигне
дна - за по кратко хейтъра , не знам къде живее , но мрази бибоп и не се сдържа да го повтаря , потретва , подесетва и така нататък , няма кво повече да се описва , лоун райдър стреля по всичко живо , което харесва бибоп-а , шампоана и консервата
HikoSeijuro - за по кратко доктора , май живее в софия . учи си съвестно и е прауд ъф ит , мрази безчинства , преписвания и разни шмекери , които се правят всеки ден от повечето студенти , само и само за да искретат следващия курс . скоро нещо не съм го чувал
хиперфайъ - ни нам как още е позната , но в последно време иска да претрепе някой с възглавница . предполага се че крой планове за олимпиада по бой с възглавници , след което да залее пазара с "възглавници убиец" с подарък тухла в тях
канела - още позната като "любима добавка към млякото с ориз" . май е от софия . има много повече да каже , от колкото всъщност казва . нощна птица . през по-голямата част от времето не знае много много къде се намира , но за сметка на това поне е голяма душа и почерпва тоя и оня
Meze - за по кратко мезето , живее в софия , много хардуер , много работа около него , знае , че парите и знанието се печелят с много мъки и пот , още знае как се прави хубаво мезе и салатка към ракииката ... друго , друго , може да се каже че е модератора в изгнание .
оптимус - за по кратко джедито , живее в пловдив , казва какво иска , когато иска и хич не се и опитвай да се му се опреш , защото току виж искарал сайбер меча и те промушил преди да си се усетил . не търпи възражения и дава всичко от себе си , когато трябва да се доказва гледна точка .
otaku - ;/ , а ся де , отаку си остава отаку ... май се навърта около испания или италия , тия двете страни все ги греша . той е един от двата видни админи на сайта , виновен за цялостносто обновление и освежаване на сайта . върти магическа секира пети левел и я използва само за да нанася поражения на не жизненоважни точки . с други думи обездвижва врага с някоя магия бан за известно време и докато противника се съвземе вече го е съблякъл гол и му е откраднал де що принадлежности е носил със себе си
NightShade - за по кратко ... вече ми свършиха кратките имена ): ... бургаски булдок от иис саа . който му се опре веднага развърта ръце и крака доказващ муай тай уменията си
реза4 - реза4а си е резач като ника , казва бързо и остро това , което мисли и хич не му дреме дали ша му пратиш някой нюк към дома или ша го наплюеш здраво , той ша си каже каквото му е на ум , без да цензорира каквата и да е част от него . резача , реже това е
Safiir - още исвестен като "хентай-лоли-гуру-юри-яой защитника" , подвизава се в софия . главна цел е да докаже , че актуалното вещност във всички среди на хентая не е някакъв дизииз и не води до някакви по силни изблици като ... иначе е завидно стар юзър с почти 3 години зад гърба си рег тук . типа човек можещ да обърне всякакви теории , само и само за да докаже , че нещата не са такива , каквито изглеждат
Sierra - oще известна като "i'm always right whatever u say muthafucka" , софията е нейното местенце . предпочита да пише дълги и дълбокомисленни постове доказващи теорията й . счита , че споровете са нейния мини талант и се опитва колкото повече може да осъвършенства тази нейна "специалност" . взела голямо участие в епопеята балканско момче , но в стечение на обстоятелсвата дюти колс и в последно време е гастербайтер в страната на банковото дело . митовете и легендите за мерките й се ширят през 9 планини в 10-а
силвербот - познат като силви/я , мачка в софия . унисекс натура подобно на мерилин менсън . той е човека без страх от работа , търпи строжни лафаво и кви ли не простотии само и само за да пребъде

. бирата му е най-добрата приятелка , защото прекаленно добър за която и да е жена . в последно време му е омръзнало занимаването с правенето на постове .
sgp000bg - или ... "танк" (ама танк от матрицата , нали се сещате "operator I need an exit") , негова е заслугата за аниме-бг , който сайт се е превърнал в идеално местенце за промотиране на аниме на неанглоговорящи люде . иначе е програмер , работи си сам , живее си сам и търси жинъта на мечтите си
секи - за по дълго всеки , навърта се около софия . виден юзър борещ се да докаже , че съществува и че е разкъсана от какви ли не ежедневни чувства и проблеми . блогове , сълзи , кърпи , много драма и сапунени балончета . бори се за доказване че е още със фигура и мозък на тийн-че . не обича да й казват какво да прави и какво да харесва . появи ли се нещо , което не й допада веднага е готова да надигне тон колко не й харесва и колко е грешно според нейните виждания . примадона й кажи и я остави
The--Butcher - бутчъра , кой друг ... сексва всичко що му е по пътя и се съзтезава в гонките на секс жребците . тресе яко форума с изчистения си мороглед казващ всичко без да овърта и да разтяга много локуми
тцунчи - или "нашата видна линкърка" . ако аз съм причислен към спамботовете , тя е причислена към линкботовете . вече започвам да се чудя дали не е някое ефирно двуично създание като лейн , което живее вътре в нета
yanko - на кратко защитника на "онеправданите" . друго не се сещам за момента
п.с. *почесва се по главата* ни нам що дръпнах таково постче , ама щеше да ми е прекалено безлично да дръпна няколко жлъчни пм-та по адрес на хоратаа лепящи етикети и считащи се за по прави от останалите

... ни нам кво се получи след толкова писане , след няколко едита може да добие и по смислено и сносно съдържание , но за момента остава алфа версията