Tия дето трия си търсят широкоъгален обектив да се снимат , направо да се откажат

. Баси не искам шибан 3 мегабайтов пейзаж с 1 човек на него

.
Предлагам да обсъдим кой какво слуша , ама не като стил , а защо . Кво в дадена песен така ви зачопля , че да не можете да спрете да я слушате ? Аз сега примерно за 10ти път in a row си пускам Tigarah - Girl Fight ( Mr.D Hyphy Mix ) . Кефи ме невероятно мелодията , баса и начина по който тая дето пее пее + факта , че разбирам стряскаща част от текста ( песента е в major частта си на японски ) . Друг скорошен пример на много кефеща ме мелодия е Mell - Red Fraction ( full 3.42 sec версията , не че Openinga е лош , но е къс ) , High and Mighty Color - Ichirin No Hana ~Huge Hollow Mix~ .Ta сега кои песни in general ме кефят . Такива които ми изключват мозъка . Песни които просто мога да слушам , не да осмислям . Предполагам , че за някой такива са Metal песните , които си пускат да се надъхват . Ама мен лично дългокосия нерез дето крещи колко му е противен света , не ми действа както искам ( отпускащо ) , а обратното караме да ида и да го изкормя бавно и по начин по който няма да умре поне 15 минути с ножа в тялото му . Отпуска ме пак яко агресивна музика , но изразено изцяло с звука . Мнооого бас , или бърз или тежкарски ( като в рап песен , ама без рапъра ) . Може и текст да има , но или трябва да е несвързани фрази , или на език който ако не се напъвам не разбирам ( всичко без bg и англ. , като цяло rave/techno/trance с японски направо ме одървя ) . Също хоровото пеене , ми спира мисловната дейност , а ако е придрожено с яка мелодия , още по добре . Хорово , такова ала църковните женски хорове .
Също така съм забелязъл , че mtv влияе ужасно на музикалните вкусове . Щото като изгледаш една песен 10 пъти и изведнъж осъзнаваш , че и се кефиш . Аз така докато имах mtv до преди 4-5 месеца и харда ми се напълни с разни britney spearsи и други лайна , които по това време , много ме кефеха и слушах всеки трак по няколко пъти с кеф . Сега като попадна на тях , едвам се одържам да не ги shift+delна и абсурд да ги изслушам от край до край без да ми досадят .
Не мога да вазпроизведа случай , до сега да съм слушал песен заради текста . Гласа на изпълнителката - да , мелодията + гласа -да , но текстовете изобщо не ги отчитам , може някоя песен да съм я слушал 15 пъти и да ме е изкефила и ако и видя написан част от текста няма да сцепя .
Мъжкото " лирично пеене " ме ДРАЗНИ - мъжко лирично пеене = гей . В това отношение , поне металистите , когато не се опитват да правят балади , по ги бива , те си пеят доволно зло , ако и да не ме кефят . Всякви гърли фейст бакстреет бойс шитс тря да бъдат ерадикейтвани . Също рапарите им е простено , " злобните " им парчета определено имат своя чар .
Незнам , ако трябва да обобщя . Масата от любимите ми песни са такива , че слушането им на апаратура , която не може да причини странни усещания в стомашната област , си е осквернително за тях . Съответно трябва да бъдат слушани максимално екскплоатирайки горепосочената техника . Mp3 playera някак прави изключение , като ти е в мозъка е по яко , добрите слушалки помагат , мойте вадят доста читав звук , но сравнително тих . Тия дни пробвах мойто mp3 с на един friend слушалките и звука беше с 2 идей по силен и с 1 идея по-добър , тъй че ще инвестна известно количество пари в слушалки .
Имайки mp3 player и разнасяйки любимите си брейн блокъри с мен в джоба , имам чувството , че ми е с една идея по-леко . Поне придвижвайки се от една лайняна дейност към друга , не мисля за тях и не мисля за нищо изобщо . Така като ми се наложи да мисля ми се отдава по-лесно

.
Също доста ме кефят едни песни които незнам как иначе да определя освен " Hippy песни " , но много тесен кръг от тях . Те също някък ми изключват мозъка . Като пример ще дам Sons & Daughters - Blood .
От една песен ( да го кажем по-точно трак ) не искам да ме натъжава , или да ме развеселява . Искам да ме кара да мисля за нищо , но ако все пак трябва да избирам , бих предпочел неангажиращи веселяшки неща и къси ... Hill of Beans - Satan Lend Me A Dollar . Депресарските музички , стават само за патуване в автобус , за да блокират дивите пристапи на истеричен смях които ме напушват при поредната нечовешка сцена . Смятъм също , че депресарските песни предават , по-груб вид на лицето , който е подходящ , ако искаш да изглеждаш тежкарски , а не като мен да се движиш с перманентна дебилна усмивка ( е поне в 70 % от времето е така , което пак е повече от колкото ми се иска , това не че е лошо , някой хора дори биха го желали , но аз пък все искам да изглеждам по " сериозно " ) .
Кефят ме и странни не определими неща като We Were Soldiers - Sgt.MacKenzie .
Не мога да не спомена и светото трио - трите може би единсвени истински радващи ме метал песни , не мога да определя от кой тип метъл , са но ме кефят . Пробвал съм и други неща на същите групи , но нямат такъв ефект . Та ето : Disturbed - Down With The Sickness , System of a Down - Chop Suey и Аlice Cooper - Wicked Young Man , но незнам , що кефа от тая песен зе да фейдва . Може би за сметка на възкачващия се Dope - Die MF Die .
House като цяло не понасям . Голям циклеж и изобщо няма достатъчно бас за да го понеса . Смисъл огромната част електронна музика , било то rave/techno/gabba/hardcore си е един циклеж , но поне басов такъв . Trance a според мен прави изключение , там почти винаги има доста яка фонова както току що ми дойде на акъла " пътуваща мелодия " . Има трансове които много ме разбиват , но те бяха на диск който загубих

. Май едната песен се казваше Cherovim тря си я потърся .
И все пак дори и от house се кефя на : AK Band - Say That You Love Me [Fk-Ek Japanese Vocal Mix] . Незнам дали се брои за house , но мисля че влиза горе долу и Namie Amuro - Come .
Oт pop-a тря си призная , че Fighter на Christina Aguilera ме кефи ( ама това много скрито и под масата го казвам

) . Иначе разбиващо е All Saints - Never Ever тия мадами в тая песен конкретно много яко пеят , други техни парчета не се сещам изобщо , но тая ме изпълва .
Също откровенно тря си кажа , че трите хитови песни на Taty също ми giveат а punch . Мальчик Гей ( dooh ... как тъй тьорпиш твьордъй предметох ... , хахахах тая част незнам как съм я меморайзнал , направо феномен ) Нас Нье (баси за 5 години руски дори не помня " njie " дали се пише с мяхкий знак или не ) Догонят , Я Сушла Сума и отчасти английската им All About Us .
Туй то . Преди особено ме кефише и Alize - Moi Lolita , но напоследък не съвсем .
Дал съм имената на тия конкретни песни , щото поне си мисля , че те са най-различаващите се от тези които ми харесват . Смисъл , че едва ли не са преставители на вида си . Не точно на стила , а просто на типа песни които ме кефят .
Weee еба си кефа успях . Май про тайп оф постс . Само да знаеха колко много изтърват тия 3/4 дето няма да го прочетат от до

.