Преди около 5 дни майка ми отиде на море за около 15+ дни . Yuppeee ... От тогава насам нямам нет и за това не съм се похвалил до сега

. Като цяло слушам всичките си яки techno trackoве убер силно гледам в 2 сутринта апокалипсис сега на макс ... Не изхвърлям боклука . Изобщо не правя нищо , както си му е реда .
Майка ми ми беше оставила 80 лева да си помагам в изхранването , но аз ги изпуках първите 3 дни по кръчми с верни другари и си мислех , че ме чака бавна и мъчителна гладна смърт . Ама в битката за моя живот се хвърлиха баби дядовци и лели и в момента съм по преял от колкото по-принцип . Още повече , че и баща ми в пристъп изглежда на краен глад , като никога купи някви хранителни продукти . Изобщо heaven on earth :p . Все едно къщата си е моя , щото баща ми рядко се прибира , пък и той никога не ми е бил проблем .
И мини похвала . В пристъп на лудост след като в едно заведение си поръчах ice нектар . Разбира се той беше много вкусен , но крайно недостатъчен , се реших в къщи да си забъркам огромни количества и да си го употребя . В горе-долу най-големия съд който намерих . Си направих 2 литра ice нектар с 2 сока от кайсия и половин+ кутия сладолед . Изпих го почти всичкия за около 1 час от което получих горе-долу душевен оргазъм + усещането , че някой ме е изнасилил директно в стомаха , но това усещане по-късно буквално го изсрах тъй че , no worries . life is good indeed .