Ако искаш мога да ти кажа учители, които са ми били препоръчвани, но аз не съм била при никогo, че да мога да кажа лично мнение

Иначе ако попаднеш на добър 100% е плюс, но смятам, че човек ако желае спокойно може сам. Интернет е пълен с туториали, книги...има вечерни актове където да можеш да си рисуваш натура ... Това, което би било хубаво ако има начин да гледаш добри как рисуват...нямаш си представа колко е полезно това! Другото е да гледаш много чужди рисунки, може и снимки. И критика дори не е нужно да е човек, който рисува (макар че той не може да ти даде някви съветчета, за които не си и подозирала), но има хора с много набито око... сериозно има хора, които нито се занимават, нито много ги вълнува, но са ми давали и и добри идеи и критики...така или иначе все пак има форуми така че да ти се казва.... и това сам да почнеш да си виждаш грешките...честно казано това не знам как става...при всеки е индивидулано ...една колежка примерно е било когато е била яко оплюта от тези, които трябва да са добри.... на мен ми бе като реших, че искам да се занимавам професионално и почнах да разглеждам чужди картинки и видях моито колко са празни, аматьорки и криви
та...ако искаш и сама можеш...а за учители такива неща съм чувала.... не дай си боже да попаднеш на такъв, който нарочно да те загробва
вярвай в себе си и зарежи такива.... като си го била видяла и преди защо просто не си се била отказала .... струва ми се кощунство да се дават пари на такива хора