Радвай се, че не е като моята - нахъсва те да правиш шибан процес, да учиш, за да стане готин дебат... И в следващия момент взима страна по най-тъпия начин и се опитва да те убеди, че грешиш разбираш ли, щото ти тъкмо си си повярвал и си си влязъл в ролята ... Но идеята предполагам не е действително да науча нещо, а да се съглася с нейното шибано наивно комунистическо мнение. Дее*ба малоумницата. Да не говорим, че обръща часовете по история на часове на класния, като в същото време обяснява как мразела да го прави. That's my political culture, ffs! Ако отида в другиден да гласувам и направя някоя глупост, тя ще е виновна! Щото трябва да си уча историята сама вкъщи, ако искам въобще да науча нещо. Не е предала ЕДИН ШИБАН УРОК откакто съм в т'ва даскало. Искам си старата учителка. Жената, която ти вика, че не слушаш в час и ти изтъква като довод факта, че "твоят глас е равен на нейния, значи ще я слушаш, за да не вършиш глупости". И не си натрапва мнението. Дава ти възможност да мислиш, но ти предоставя теоретичната база, на която да стъпиш. Мамка му. А тая коза ми обяснява, че "щяла да се бори, за да ме спечели за историята". Разправя само няк'ви безполезни пикантерийки от сорта на к'ва била любовницата на Мусолини. Нищо съществено. Чърчил бил тъпо копеле, щото мразел България. Баси хората. И тъпия ми съученик, зубъра на класа, дето мисли да ми задава въпроси от сорта на "Как се казва жената на Чърчил" във връзка с ядреното оръжие и Студената война. Яко връзка. Или ще ги направя на гъС утре, или ще се изям тоя път. Писна ми да пиша екзалтирани афектирани километрични постове. То не че в тая тема има друго де ...
_________________ На падащите звезди не им пука за желанията ти!
|