Такаааа... (seki прави подготвителна изпукваща заграявка на пръстите си)
Аз също изчетох цялата тема и страхотно ми допадна. Срещнах някои интересни гледни точки, кои приемливи за мен, кои не..
@ Sierra Не беше ли Ерих Фром с бягството от свободата?
Коч партитата
Присъствала съм на много коч партита и са доста забавни. Просто винаги съм била единственото момиче в компанията. Веднъж един приятел се беше ушил нечовешки и....След като го млатих с бидео касета по главата (за да се уверя, че няма да се пробуди в сюблимния момент) му свалихме боксерките, омазахме му дупенцето с пяна за бръснене и за малко да го избръснем. Толкова по отношение на изказването, че жените не умеят да простеят и за това ще изискват от тебе да не го правиш. Когато е необходимо, съм в състояние да се държа като много почтена и благоприлична девойка. Иначе си се уригваме с приятелите ми без да ни прави впечатление.
Свободата.
Мразя, когато ме ограничават. Поради това аз също ценя необходимостта на другия от лично пространство. Питайте Сашо-сан дали постоянно му вися на врата и го възспирам от забавления с приятели. Стигна се дори до там той да ме обвинява, че не му отделям достатъчно време. Сигурна съм, че е пълно с жени, които възприемат нещата по идентичен начин.
Промените.
Как ги виждате вие нещата? Мацката започва да ви "дудне" и да изисква въпросните такива? Когато двама души ( дори и male friends) общуват редовно, си влияят неусетно и съвсем естествено се променят. В това няма нищо лошо, човек е исторично същество - има си минало, настояще и бъдеще. Аз не съм seki, която съм била преди 1 месец в някои аспекти и това дори ме радва. Честно казано, приятелите ми от детинство, с които все още се мотая, са ме "променили" повече от което и да било мое гадже. Следвайки вашата логика, не би трябвало да комуникирам дори и с тях.
"Аз съм си такъв и си ми харесва"
Аз лично съм далеч от идеята да ви убеждавам дали сте прави, или не. Мисля, обаче, че на всички убягват няколко фундаментални нещица. Никой не се опитва да ви обвърже с тъпа, префърцунена, лигава глезла. Става въпрос за девойка, която ще ви приема такива каквито сте и няма да потъва в земята от срам щом се уригнете. (защо толкоз ми е на уста това уригване, ха ха ха) Мацка, която няма да вдига скандал, когато и кажете, че тази вечер ще пиете с приятели без нея. Повярвайте ми - има и такива жени и не са никак малко.
Друг страшно важен момент и мое твърдо убеждение е, че е необходимо на първо място да сте истински добри приятели с партньора. Това дава прекрасната възможност да си говорите откровено до болка, без риск едната страна да избухне в сълзи. За мен точно това е най-ценното в една връзка и това и търся - доброто и стабилно приятелство.
Оставам с впечатлението, че
а) Се движите сред страховити злета-жени
б) Хич си нямате идея какво е истинска връзка
в) Просто си чешате езиците в името на спора
г) Искате да дразните женската част
Кое от всичките е?
Моля ви, недейте да имате такова мнение за жените. Ние не сме чак толкова различни от вас. И ние имаме нужда от свобода, и ние искаме да имаме възможността да бъдем себе си пред някого (съблечени физически, душевно и ментално) и той да ни обича за това, а не въпреки това. Имаме нужда и от редовен, здравословен и пълноценен сексуален живот, така че моля: НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ НАС
Исках да кажа още много неща, но поради късния час, уви, те напуснаха ума ми. Е, повече - евентуално някой друг път.