ще си убия родителите. или по-скоро ше напиша бележка колко адски много ги мразя и ще се метна да се самоубия ама така хубавко, че не само да ми се разцепи мозъка ами сичко и само кат ме видят да им се обърнат коремите. и кат видят тая скапана бележа доживот да ги мъчи!

много сериозно го мисля!
за едно тъпо гласуване! което си е мой личен избор да гласувам! но не - майката беше решена, че трябва да гласувам. и кво - неделя сутрин се успивам, тругваме бързо, че да не закъснеем за към витоша, на витоша става мамата си трака и не успявам да гласувам. сега за това, че не съм направила ноещо дет дори и не исках да правя маиката не ми говори, а бащата изнесе реч как съм яко тъпа, как да съм ги слушала докат живея под тоя покрив и ми плащат сметките и едва ли не да им лазя в краката щот са ме родили... да ги ЕБА!!! да не съм поискала да ме раждат?!?!?! техен проблем е - аз не съм им длъжна - сичко си има граници!!!
просто ще ми прищрака много скоро щот ми писва!!!
и кат се почне с идиотщините на баща ми... едно двд... програма за двд... аз съм си нагласила да се отваря фаил от компа а не от диск. но нали великият ми всезнаещ баща е много умен слага диска и неможе да си го пусне!!! неможе да натисне опен и да види с
ОГРОМНО написаните букви името на диска и да го кликне!! и се почва: ти си много тъпа!! за кво те пращахме в това компютърно училище - развалила си го изобщо не бачка!! само дет изхабихме пари... аз се опитвам да обясня ама следва: Млъкни и ме слушай! изясни си с тъпата логика...
ше ми щракне ей.