АААААААААААААА мразя я тая къща, ей! Ок, къщата си е готина - 4 етажа с оооогромна градина и супер яка веранда, обаче! В момента сме старото и новото СиДи заедно, сиреч 13 човека. Наскоро имахме среща за стратегическо планиране и се изсипаха още 9! КОООШМАР! Да не говорим, че секи реши да се уединява с един младеж по време на "прием" за другите младежки НПО, които живеят в Брисел. Ок, нищо лошо, имаме си стая за това - ПР стаята (защото си архивираме публикациите там) и разбира се никой от гостите няма дори да припари до там. Представете си изненадата ми, обаче, когато собствените ми тийм мейтс решиха спонтанно, че трябва да оставят нещо там в 1 сутринта! Добре, че бях затворила вратите. Е, да, ама тая къща е японски стил - където и да се намираш, чуваш всичко, което се случва на всички етажи. Та аз си ги чух как дойдоха, как почнаха да се хилят на затворената врата и т.н. Мамка му! Като в Биг Брадър сме! Да не говорим после как се появих без дантелени чорапи и чорлава, само, за да установя, че са дошли управителния борд на младите европейски федералисти! Викнах скришом тийм мейтс, Директорката Човешки ресурси ми забърса грима, Финансовата директорка ми даде обувките си "Ти си Институции, тебе те гледат, аз мога да мина и така" та криво-ляво успях да се домъкна до градината, да пушна цигарка и да си ходя обратно долу в ПР.
_________________ The Queen of tarts, she ate some hearts. The Jack of tarts, he stole these hearts....
psycho gay rapist werewolf!!!!
|