anime.ludost.net
https://anime.ludost.net/forum/

Представяне на НАКАМА във Варна и новости по сайта!
https://anime.ludost.net/forum/viewtopic.php?f=57&t=8647
Страница 1 от 1

Автор:  Nakama [ Пет Мар 12, 2010 3:21 pm ]
Заглавие:  Представяне на НАКАМА във Варна и новости по сайта!

12.03.2010

Представяне на НАКАМА във Варна


През март клуб НАКАМА за пръв път ще има представяне пред варненската публика! На 20.03 от 14 часа в магазин Публик (бул. Сливница № 24) в морската столица ще можете да чуете повече за клуба, дейностите му и за Анивенчър. Oсвен това ще можете да участвате в конкурс за най-яка манга рисунка и да спечелите страхотни награди! Участието си в конкурса ще трябва да заявите предварително на място в магазина или на мейла на клуба contact@nakama-bg.com ! Побързайте, защото местата за участие са ограничени! Участниците е добре да носят със себе си моливи, маркери или други материали по избор за рисуване. На място ще бъдат осигурени листове хартия А4.

Освен това, посетителите на магазин Публик ще могат да се възползват и от специални цени на някои от най-популярните манга томове!

Очакваме всички, които искат да научат повече за света на манга и аниме, както и всички вас, големи аниме фенове!

Изображение
Изображение

Обновление на сайта, новини и още нещо...

Началото на месец март е изпъстрено със всевъзможно празници: от шарените мартенички, които си закачихме на 1-ви, през националния празник и денят на всички дами. В японския календар също не липсваха празнични дати: На 3 март семействата с малки момиченца украсяват домовете си с традиционни кукли хинанингьо, с пожелание момиченцата да растат живи и здрави. Въпреки, че навън в момента си е същинска зима, пролетното насторение не подмина и екипа на НАКАМА.

В сайта ни кипи усилено пролетно разчистване и обновление и макар да не сме приключили с него, нямаме търпение да ви споделим новостите:

Нови секции:

Статиии: тук ще можете да прочетете отзиви от събитията, които провеждаме, интервюта и всякакви интересни и по-обширни новини.

Обяви: включихме част за обяви на клуба. Засега това са обяви за това какви точно помощници си търсим, тъй че, ако винаги сте искали да ни помогнете в нещо, но не сте знаели как, можете веднага да проверите от какво имаме нужда! Освен това все още очакваме вашите собствени обяви в различните секции!

Видео : най-новата ни секция. Тук можете даизгледате заснети срещи, косплей работилнички и други събития, на които не сте могли да присъствате!

Анивенчър: За да е по-прилежно сме сляли трите секции за Анивенчър 2008-2009 в едно меню, от което ще можете да навигирате към съответната година

Постижения: мястото, където ще видите, че не действаме само на думи! Разгледайте и прочете статиите, които са публикувани за клуба.

Линкове: Макар и секцията да е стара сме прибавили линкове към някои нови сайтове за аниме, манга и японска култура!

Бутони за споделяне: В най-долния край на всяка страница има бутончете, с които ще можете да споделите всичко от НАКАМА с приятелите си в различните социални мрежи!

Това, над което все още работим:

Секциите "Работилничка", "За нас" и "Галерия" . Надяваме се в най-скоро време и те да се развият и разширят! В случай, че имате идеи и предложения, или пък проблеми със сайта, не се колебайте да ни пишете на имейл, или на страницата ни във фейсбук!

Автор:  sanimirza [ Вто Ное 18, 2014 10:09 am ]
Заглавие:  Re: Представяне на НАКАМА във Варна и новости по сайта!

Правя нова тема, в която да се пускат актуални новини, и да си лафим разни неща относно клуба и дейността му като цяло

Автор:  SilverBot [ Сря Ное 19, 2014 2:31 am ]
Заглавие:  Re: Представяне на НАКАМА във Варна и новости по сайта!

асл плс

бтв клуб накама доста по-лесно може да се следи у фейсбук

Автор:  Meze [ Сря Ное 26, 2014 8:29 pm ]
Заглавие:  Re: Представяне на НАКАМА във Варна и новости по сайта!

нова порода ботове - копират рандъм цитати от постове и ги пускат по темите...

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/