Веселба:) Ще пиша по-подробно после (и вероятно ще се включа следващата година в организацията), а сега понеже обещах - речта ми за представянето (не я изкарах много добре, виновен съм):
Искам да благодаря на майка ви, леля ви, баба ви, дъщеря ви ...
опа. грешна реч, извинете.
Наскоро мезето ми спомена, че се кани да говори за anime.ludost на aniventure и ми даде да видя неговия вариант на разказа. Беше ужасно скучно, направих грешката да му го кажа, след което се оказа, че аз ще трябва да го разказвам.
Пак преебаха крокодила.
(също така, искам да отбележа сериозен случай на дискриминация, на точно това събитие - оттатъка в изложбената зала се продава страхотен стикер с крокодил, и всички го пропускат. Ще се оплача в дружеството за защита на животните най-накрая. Още малко стикера ще почне да гледа тъжно)
То история няма кой-знае колко - 2003та с още един изпаднал тип (който ме зариби за аниме) пуснахме един сайт с форум, насъбраха се разни хора с него, нормалните избягаха и останахме ние

Занимавахме се доста време със сваляне на anime от torrent-и извън България и качването му при нас в peering-а (на chise.ludost.net, за което може би някаква част от вас знаят), докато не намерихме някой друг да го върши вместо нас.
(държа да отбележа, че слуховете за нас и некрофилския hentai са силно преувеличени)
Интересната част е философията на форума (т.е. какво ми е дошло в главата, докато съм търсил причини да тормозя потребителите) - минимална намеса, да не се гледа сериозно на живота, и никакви притеснения. При нас има малко мародератори (които май в повечето време са пияни, които не са, са напуснали, щото ги гризе съвестта), много странни типове, един мързелив админ и несметни количества простотия.
(
Това е основната причина повечето нови потребители да бягат от там в първите две седмици. Които не избягат, остават травмирани за цял живот, има даже такива, дето се женят.
)
Ние никога не сме искали да сме най-големия форум, единствения такъв или най-великия такъв. На нас ни стига да сме най-сбъркания. За момента никой не е успял да и да се приближи до нас

За това - ние сме сбирщината, дето няма къде другаде да иде - луди, болни, пияници, социопати, психопати, животни и даже от време на време девйки. Забавно ни е, каним и всички, дето носят на майтап, простотия и flame-ове да се забавляват с нас

И като такива, от време на време ни хрумва да свършим нещо забавно и безсмислено. За това - ето и тазгодишното представяне на anime.ludost наградите!