Ама знаете ли, че циганското НДК всъщност не е никак лоша идея. До него се стига по ВСЕВЪЗМОЖНИ начини - автобуси, трамваи, метрото. Пред него мястото е ОГРОМНО! Вътре е ОГРОМНО! По фасадата винаги висят всевъзможни транспаранти, така че тая смешка със забраната да се окачат табелки и плакати просто няма да съществува. Нито пък ще има часово ограничение. Нито пък някой ще мрънка, че се вдига шум.
За малките събития използват една зала право срещу входа, по едни стълбички. Там обикновено слагат видео стените и т.н. неща. Тя е малка за цял Анивенчър, но за гейм турнирите например е перфектна. Долу обаче имат два пъти по-голяма зала. На горните етажи имат ЦЕЛИ ОГРОМНИ САЛОНИ! Там са танцовите школи и подобни, но повечето от тях нямат специални настилки и, поне каквото съм чувала, тях ги дават под наем. Обаче пак е така - коридорче и зали, както беше в "Родина". Но, ако нещото се разположи на няколко етажа, е много удачно. Не зная таванските помещения как са, но май са малки - там знам, че са уроците по рисуване, а на тях не им трябва особено пространство. Носят се мистерии и за някво огромно празно място някъде в задната част, в което никога не знаят какво да позиционират, защото е твърде голямо, но не зная подробности.
Има и друга хубава част. Не знам колко сте платили да наемете "Родина", но, мооооже биии, има начин да се мине много тънко, ако по някакъв начин Анивенчър мине под знака на "клтурна инициатива".

Което всъщност си е самата истина!
Бтв, това знам от каквото съм подочула от сбирки на други форуми, които си ги правят там. Имам и кой да попитам как са нещата, но най-добре като дойде време за следващия празник някой да намине през тамто и да говори конкретно. Хората са изключително отзивчиви, стига да харесате терена. Освен това инициативите, които се правят в Двореца, се следят от всевъзможни институции, което е страхотен плюс. Рекламата ви е гарантирана одма.