anime.ludost.net
https://anime.ludost.net/forum/

Aniventure 2011 Гаражна разпродажба
https://anime.ludost.net/forum/viewtopic.php?f=58&t=9223
Страница 1 от 1

Автор:  diavola2003_f [ Нед Авг 07, 2011 10:24 pm ]
Заглавие:  Aniventure 2011 Гаражна разпродажба

Имате манга, фигурки, двд-та или нещо друго от което вече не се нуждаете? Рафтовете са ви претъпкани и трябва да освободите малко място? Анивенчър е решението за вас! И тази година ще имате възможност да вземете участие в нашата „Гаражна разпродажба”!

В разпродажбата могат да участват вещи „втора употреба”, свързани с аниме, манга и японска култура (напр. Манга, двд-та, албуми, списания, книги, традиционни аксесоари и др.), които са лична собственост на предоставящия ги и не са свързани с масова продукция. Всеки, желаещ да участва в разпродажбата, може да го направи с не повече от 15 предмета общо (независимо дали са 15 различни предмета или 15 еднакви предмета)!

Желаещите да участват в разпродажбата трябва предварително да заявят и да се запишат с предоставената бланка. Продажбата на предметите по време на Анивенчър ще се извършва от клуб Накама, който има право на 5% от общата сума, която трябва да бъде изплатена на всеки участник. За участници, включили се по време на Анивенчър, общата сума ще е 10%. Непродадени предмети биват възвърнати на собствениците.

За по-подробна информация изтеглете и попълнете бланката: http://nakama-bg.com/images/garage_blanka2011.doc

Заявления за участие и въпроси може да се изпращат на: info@aniventure.net

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/