anime.ludost.net
https://anime.ludost.net/forum/

AMV Contest 2015
https://anime.ludost.net/forum/viewtopic.php?f=58&t=9546
Страница 1 от 1

Автор:  Meze [ Пон Юни 29, 2015 11:40 pm ]
Заглавие:  AMV Contest 2015

AMV контестът на Aniventure 2015 идва! Готови ли сте да сглобите най-якия екшън, който да взриви публиката? Или пък драма, която да разплаче и най-коравото сърце. Комедия, на която да изпопадаме от смях или най-дивия клип, който да ни остави без дъх, мисъл или смисъл :D Което и да си изберете, Aniventure e мястото за вашите AMV-та и ви очаква!

А сега малко правила:

Категории :

Action
Drama
Comedy
Le Wild Category


Задължителни технически правила за клиповете:

1. Трябва да има минимум три клипа за да съществува дадена категория. Ако няма достатъчен брой AMV-та, то те ще бъдат разпределени в другите категории.
2. Всеки участник може да участва с общо до три AMV-та, като е позволено да се включите с не повече от два клипа в една и съща категория.
3. Няма максимална или минимална дължина за клип, оставя се по преценка на журито дали да бъде допуснат до прожекция.
4. Всяко едно AMV трябва да съдържа поне 70% аниме, манга или клипове от японски игри.
6. Не са позволени интрота, лога и финални надписи, които не са свързани с Aniventure 2015 или самото AMV и автора му. Това включва текст и лога от телевизии, други контести и събития.
7.Тук е качен банер на Aniventure, който всеки участник трябва да добави като интро на своето AMV заедно с името му, като може да го обработи по какъвто начин пожелае. Интротата не трябва да са по-дълги от 5 сек.
Това правило е задължително за всеки клип, за да бъде допуснат до контеста, и не гарантира че ще бъде класиран за прожекцията. Разлики в качеството между интрото и самия клип не се вземат под внимание, достатъчно е да са монтирани заедно.
8. Клипове с хентай, watermarks и fansubs не се допускат до контеста, клиповете с прекомерно насилие и gore журито ще определи дали да бъдат допуснати до прожекция.
9. Клипове със субтитри ще бъдат допуснати само ако авторът на AMV-то сам е вградил субтитрите в клипа целенасочено.
10. Не се допускат AMV-та по-стари от Септември 2014.
11. Забранени видео формати: FLV, OGM, SWF, 3GP, WMV, MKV, VOB, DV.
12. Минимални изсквания за аудио потока: - минимум 44.1kHz, минимум 192kbps.
13. Минимална видео резолюция 640х480 (4:3) или 640х360 (16:9).
14. Максимален обем на клипа 500мб.

Правила за участниците:

Изпращайки e-mail с желание да участва в AMV contestа с посочения видеоклип (или няколко клипа), участникът декларира, че е прочел и се съгласява със следните правила:

I. Формата за записване се праща на amv@aniventure.net, като трябва да се попълни следната информация :
Лично име, фамилия и никнейм на участника :
Име на AMVто/AMVтата:
Използвани анимета:
Използвана музика:
Категория:
Линк към клипа:*
Точен Адрес и e-mail за контакт:

* Не се приемат линкове от Youtube, Vbox7, Vimeo и други подобни сайтове! Препоръчителни места за ъплоуд: DOX.bg, Google Drive, Dropbox и други, които запазват оригиналния файл.

II. Видеоклипът във вида, в който е предоставен (с лого на Aniventure), може да се използва от клуб Накама за прожекции на Aniventure и други мероприятия, които клубът организира или в които участва, без да търси изричното съгласие от създателя му. Клуб Накама се задължава: да не променя по никакъв начин видеоклипа; да дава коректна информация кой е авторът му (никнейм и/или име и държава), освен ако той изрично не посочи друго във формата за участие.

III. Предоставените видеоклипове след провеждане на фестивала се правят публично достояние чрез торент тракери и директен ъплоуд. Ако авторът не желае неговият клип да стане публично достояние, трябва да заяви това във формата за участие. Заявяване на такова желание няма да бъде уважено след края на срока за записване!

IV. Заедно с ъплоуда на видеоклиповете в списък се обявяват всички участвали AMV-та с имената им, никнейм или име на автора и каква музика и анимета са използвани за направата им. Телефонни номера, e-mail, адреси и подобна лична информация не се публикуват. Участникът трябва да спомене във формата за записване, ако не желае да се публикуват и други от гореспоменатите данни. Заявяване на такова желание няма да бъде уважено след края на срока за записване!

V. Тъй като прожекцията на AMV контеста е предвидена да не надхвърля около час и половина, журито ще направи предварителна селекция на най-добрите клипове, които да бъдат показани пред публиката. Тези, които не са се класирали, ще бъдат качени наравно с останалите в интернет и обявени в списъка на участвалите клипове.

VI. При неспазване на някое от правилата участникът може да бъде уведомен да направи нужните промени и да изпрати линк за новия клип, което трябва да стане преди крайния срок за изпращане. В противен случай AMV-то няма да бъде допуснато до контеста.

Екипът на Aniventure 2015 може да променя и допълва правилата на AMV контеста по всяко време, като задължение на участниците е да се информират сами за промените на съответните места. За въпроси и предложения относно контеста, правилата и други свързани с AMV, пишете на amv@aniventure.net .

КРАЕН СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА AMV-тата 28 Август! Срокът е окончателен и няма да бъде удължаван, за разлика от предни години.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/