Еми на базата на мойте оскъдни познания по биология , мога да твърдя , че има научно обоснована причина жена която спи с 10 мъже ин а рол да се нарича кучка , а мъж който прави същото с 10 жени - герой . Жената е длъжна внимателно да си селектира партньора , защото има ограничена възможност да дава поколение веднъж на 9 месеца общо около 400 пъти в живота си и това е супер хиперболизиран вариянт . Тоест тя е ммм как да го кажа , ограничителя/редуктора на целия процес с размножаването , трябва да има избирателна пропускливост . Може да спи с 10 мъже , ама това трябва да и е за цял живота и то ако всеки е еба ти пича

. ( something like that ) . Докато мъжа пък не страда от подобни ограничения , неговата роля е да си пробва късмета на куцо и съкато и където върже ... Тоест ако куцото и сакатото го приеме great , ako не neeeext ... и така до успех and than repeat till death .
Това естествено няма как да важи като правило от създаването на презерватива насам , но все пак си ни е някъде из гените от вътре и си човърка .
Това е коментирано в форума няколко пъти , но аз да го кажа пак .
Макар , че на мен пък веднага ми дойде контра теория на акъла инспирирана от един епизод на " Клъцни Срежи " . Защо пък жените да не го дават като разгонени кучки и да се оставят да ги минат 10тина пича ин а рол . Така пак ще има яка натурална селекция , но ще е на *earth worm Jim ниво ... В крайна сметка , макар че първите ще има предимство в дистанцията спрямо последните , то целия купон до колкото знам може да тече , до няколко дена след основната процедура и трасето е изпълнено с опасни киселинни области , които само чакат някой невнимателен състезател да се заблея , тъй че има предостатъчно време и възможностти сперматозоида по по най да докаже себе си

. Бащинството е отделен въпрос ... Ако отрочено не се окаже на кандидат таткото , sorry your sperm suck as ass .
*Еаrth Worm Jim - популярна игрица за nintendo gameboy от преди новата ера ( може и нещо друго да е било ) . Става въпрос за един червей който е еба ти пича . Пъха си червиестото тяло в един супер анаболен и вероятно роботизиран мега костюм и ходи да кърти задници .