Ами, то всеки си прави избора, един пие, а друг не пие, един пуши, а друг не:)
Виждам, че тука има и двама-трима стрейт-еджъри - "не пием, не пушим, спортуваме, движим се, хапове не пием..."
А колкото до двойчето дето алкохола и е гаден:) Ами така е - повечето жени незнаят как да пият, а и най-вече какво, но има някой които биха се опрели на най-пропадналия казак:) Да ви кажа честно - е от тези жени идва най-голямо вдъхновение, защото жена която може да пие никога няма да се остави да бъде грозна гледка... А и аз лично познавам една такава, само дето проблема при тях е, че винаги са чужди, а и не съм съгласен, че лекуват нерви, повечко нерви даже докарват:)
~earth~ пробвай едно коктейлче - Дайкири му викат или Мартини или Мохито и тогава ще те питам кое е гадно и кое не:) Все пак не е много женствено да жулиш ракия, а домашната на тати обикновено усмъртява само от една глътка и е правена от каквото попадне, но той няма да спре да си я прави с любов пък ако ще да спрат вноса на Смирноф или Джак Даниълс дреме му на играта нали има българска водка, че и уиски вече:)
Иначе както каза маниакс - бирата е страшно полезно нещо - аз я ползвам за отпускане и приспивателно, защото си имам проблем със заспиването... Ползвам също ромче с чайче в студени дни и ромче с кола (за цвят) в не толкова студени, но хладни...
А незнам дали си чувала ~earth~ за кубинците Buena Vista Social Club - те са страшни музиканти, на по 70-80 години - весели хора - та единия от тях, първо изпивал бутилка уиски и тогава запявал и то как...
А кокото до колата и тонизирането - тцъ как го усещаш това?? щото аз нещо от кола само ми се пие повече вода и ме се пуска една такава... сладко прекалено, едно кафе върши чудесна работа, а най-добре е две черни чайчета... ако ще се тонизираме, добре е сутрин, за какво му е на човек да е тонизиран вечер, когато разпуска:)) освен, ако не някой роботче на текно-парти, но затова те ползват химикали...
А и още - алкохола не трови тоз който не иска да се трови... и на някои (на мене:)) помага чудно против стрес, по добро нещо, като изключим медитацията, която не съм пробвал как е, незнам...
Я ти ми кажи (освен ако не си под 18 тогава вообще не ме слушай - права си алкохола е гаденD), какво правиш когато си под някакъв стрес, имаш много проблеми и в същия момент имаш среща с някой, който да кажем ти харесва и искаш да стане нещо, но от мислене за проблеми две думи не можеш да обелиш и човека се чуства тъпо, щото си мисли, че те отегчава, а ако му кажеш, че имаш проблеми ще прозвучи едва ли не като потвърждение? Пробвай с едно бира или някое коктейлче и ще видиш как работата става...
Колкото до контрола... ами всеки може да се контролира, но го прави този, който иска:)
_________________ <b>I ain't got nothing to be scared of... </b>
|