~ Там-та-да-дам ~
Срещата ще бъде от 13:30, на 16 февруари 2008г., в заведението Ретро клуб. Сумата, която ще се събира ще бъде 7 лв. За заведението всеки ще трябва да плати куверт в размер на 5 лв. Идеята е, плащате куверта, дава ви се едно листче и може да си поръчвате неща до 5лв. Ако надвишите куверта, ще доплатите. Счупените предмети ще се удържат от куверта. 2 лв. се събират за да се наеме проектор. Тука имаме някои идеи, откъде можем да намерим безплатен, но най-вероятно няма да стане. Ако успеем да осигурим безплатен проектор, таксата за срещата ще бъде 5 лв. Листчетата ще ви бъдат дадени в деня на срещата, преди да влезете в заведението, за да не ги изгубите преди това n_~ Идеята е, че ако в последния момент решите да дойдете, можете на място да платите и ще ви дадем листче. Срещата ще бъде до 19:00 часа, което значи, че към 18:45 ще трябва да се изнасяме.
Косплеят е на свободна тема. Ако искате да се правите от някой хентай, няма проблем. Който ще учавства на косплея, моля да ми се обади лично и да ми прати снимка на съответния аниме герой/героиня на който ще се прави. E-mail-а ми е
lord.hakera@hotmail.com, а skype lord_hakera.
На срещата ще има презентации, както и аниме игра. Ще има и конкурс за аниме рисунка n_~
Утре ще ви кажа кога и къде ще се събират парите за срещата, както и колко трябва да носите. Те ще се събират от MJ(Мери Джейн) и Grangolka(Мануела). Aко се видите с някой от организатор може и на него да ги дадете.
Моля казвайте си имената и никовете, че на някои ги знам, на някои не ги помня вече, за което се извинявам много. Или може да ги помня, но да не ви помня никовете

Ако ще водите аверчета, моля казвайте и техните имена и никчета n_~ Ако имате въпроси за срещата, задавайте ги, за да няма недоразумения после n_~
Списък с идващи на срещата:
1.Антон - Lord Hakera
2.Александър - FireInTheEyes
3.Марио - Funky-kun
4.Кирил - theDarkSite
5.Любка - Nimeria
6.Митко - Mitizaro + аниме компанийка
7.Иван - Xand
8.Иво - prince_of_chaos
9.Маги - Galadriel
10.Крис - Cagalli
11.Цветана - Anateq