бати, тъпото изказване за студентите... най-малкото са такива, защото в това са расли цял живот... аз като погледна само в какви условия живеят ... говоря, примерно, за хора дошли от провинцията в общежития ... ми, не може да се чудиш как да се издържаш и преждевременно да мислиш за докторантури... според мен хората, които иамт хъс и желание за това си търсят свястна работа и там да се издигат (XD) ... това отделно от казаното на Мезе... сега аз искам да се занимавам с комерсиално художествено...мм..не е изкуство сигурно

...т.е. интересувам се от комикси, анимации и игри... еми, при условие, че не се обучава на 2д или 3д програма аз не знам каква работа със свястно заплащане в последствие мога да си намеря... убедена съм, че има неща, които университетът да ми даде, но при условие, че явно и сега мога да си намеря работа не бих го избрала, защото и работата ме учи ... ми, аз преди съм получавала по 5 лв. джобни ...е, предпочитам да работя и да си получавам една доволна заплата, а от къде да се уча има...пълно е с учебници, туториали...имам среда, така че има кого да питам за съвети ...
за момента спокойно мисля да си остана без висше образование
въпросът е в парите

ако имаше кой да си ме осигурява доволно може и 10 висшета ако трябва да взема и доктор и професор да стана
примерно, според моите разбирания не е и похвално да си теоретик за чужда държава...не, че и аз не работя за чужда фирма, но поне парите ми остават в България и сигурно и бъдещите ми деца
всъщност исках да кажа, че все пак има и доста кадърни с амбиции млади хора

Който иска да учи...всякак може
някои филологии смятам, че в СУ също са добре