Преди около 20 минутки висях на една стълба, подпряна на дърво срещу блока ми и надничах в собствения си апартамент на 4ти етаж

Историята: преди три дни едно коте го подгонило куче и се кичнало на дървото и любовно се гледахме очи в очи с него на ниво 4ти етаж. Съответно не успява да слезе. Дървото има доста малко клони, за които да успее човек да се хване, да кажа хич. Клоните са почти през два метра един от друг, поне тези за които ако се хванеш няма да се счупят. Качването е немислимо, но един доста атлетичен младеж – алпинист - успя да се покатери без нищо до него, но уви – то се качи на най-тънките клони на ниво 7-8ми етаж. Котка.... Днес най-накрая успя отново да слезе до нивото на моя етаж, но нъц – не мърда по-надолу. От истеричното му мяукане три дни подред целия блок разбра, че е там и ни влуди, а покрай дъжда и на всички ни стана малко кофти за него. Днес един съсед намери стълба, която да е достатъчно висока, обаче той човека 100 кила... а се качи а е паднал. И кво остава – айде Дени на стълбата

Покатерих се но подходих по-умно - с дарние

Носех саламче, и за да го примамя да дойде към мен когат доближих клона му първо подадох салама. Уви – нахалството взе салама преди да отреагирам и избяга в края на клона да си го яде

За щастие беше нахално и се върна да иска още. Тогава успях да го хвана през корема и да го дръпна, но то пък заби нокти в дървото. А гледай как се крепиш на височина 4ти етаж с една котка в ръка, на стълба коят се клатушка, и с друга ръка да отскубнеш ноктите на котката от дървото. Както и да е, успях,, и тя съответно се вкопчи в мен, доста приятно. Слязох най-накрая и установих, че половината блок е излязъл на балконите си и гледа шоу. Повдигнах котката като в цар лъв, всички им улекна, че няма да мяука повече и я подадох на съседката да си я прибере.
Сега вече ще мога да седна да уча на тихо...