ооооомфгъ омфгъ...
След като соцалният ми живот съвсем секна, реших, че да прекарам три дни и три нощи под един покрив с приятелите на брат ми не е кой знае колко странно. Те са много мили чавенца, много бира сме изсмукали и много кебапчета сме прегорили.

В общи линии те ме правят да не мязам баш на тоталния необщителен лузър, който всъщност съм. Както и да е, решавам, че е разумно да им се отблагодаря. Докато безделнича и разцъквам форума, съзирам прекрасния постер на Анимес. И си казвам - що пък не... Съответно започвам да убеждавам пичовете, че това ще им е адски интересно с "омг, тук пише "Гитар хиро", барабар със "Стрийт файтър", па дори и "Страр крафт!", както и се мъча да им обясня, че освен другари по душа, при наличието на думичката "косплей" ще имат невероятния шанс да наблюдават сладки готини девойки с котешки ушенца и къси поленца наживо...
Момците са що-годе навити, макар и леко скептични, тъй като, след като аз съм единственото нещо с путка, гледащо аниме, което познават, понятието "секси фаниме фенка" им се струва малко... непонятно.

Решавам, че мога да подкрепя твърдението си с нагледни примери, и почваме да цъкаме снимките на кандидатките за миски. И, о, боже, ужасът! Водещата мацка в момента се окзава най-голямата, единствена, но неуспешна!, либоф на едното чаве... Съответно получих много вътрешна информация като какво било всъщност моменцето и защо така от нищото поведе кОнкурса. Ще си позволя да обобщя разказа му - "курве". ^^ (Нищо лично, аз за първи път чувам за момичето, дори гласувах за нея с риск да си го отнеса сега.)
Най-култовата част е, че, сутринта абсолютно против дори и да чуят за отиване, сега момчетата са на друго мнение. Твърдо решени са не само да отидат, но и да направят скандал, ако тя вземе приза за миска... Като се има предвид, че това са хора, на които им е през гъза за аниме, форуми, или репутация, мисля че думата "интересно" напълно ще опише тазгодишното мероприятие...
Дори и не помислях да ходя, но, ако тия ще отиват... Пред дилема съм.

И все пак се надявам да ги разубедя, колкото и сеир да имат потенциала да направят, щото това ще е върха на селянията, струва ми се...
Всъщност не знам на кой му дреме за предните десет реда, но - бахти сапунките, бахти малкия свят лол...

Напомня ми за една от Хари Потър фенсрещите, на която някаква изтича от нищото на подиумчето и извика на микрофона какво се случва в края на последната книга.

епик фейл...