*гърчи се безпомощтно на пода*
ааррггххх.Току що загледах Maria-sama ga Miteiru и поставих можеби нов световен рекорд-едва ли има човек които да се е отвращавал от дадено аниме от първите 5 минути които е гледал-точно така,5 минути и ми стигат за да си издртайфам червата.
ааррггхгхгхгахгахгве.Отвратително ееееееееееее

ггрррр

умирам от злоба,чесно.аарргхгхггхг-бахти гнусните антипатични отвратителни мазни лигави аглгхаскйгсак герои чесно-ей на тфа му викам омраза от пръв поглед.ААААРРРХХГГГГГГ-девическо училище?!?!?!?!?!аааааааааааааааааааааааааааааа ужассссс-тфа да не ви е мексико или испания по време на средновековието бе-и само КАК СЕ ДЪРЖЪТ ТИЯ ГЕРОИЧЕТА МАЗНИ С ЕДНИ ТАКИВА МАНИЕРИ-КОИТО ГО Е ВИЖДАЛ ТФА ЗНАЕ ЗА КФО ГОВОРЯ-ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ ФИЛМ ЗА АНГЛИИСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ.И КФА Е ДАЛАВЕРАТА С ТОЯ ШИБАН ФРЕНСКИ ЕЗИК БЕ?И ОТКЪДЕ ПОДЯВОЛИТЕ СА СИ ВЪОБРАЗИЛИ ТИЯ ЯПОНЦИ ЧЕ РОЗИТЕ И РЕЛИГИЯТА СА НЕЩО РОМАНТИЧНО И ДРАМАТИЧНО.НАЛИ УЖ СА НЯКФИ БУДИСТИ В ЯПОНИЯ БЕ?!!?!?!?!И ТАЯ МУЗИКА ААРХРХАХРАХРАХРАХРАХХАРХРАРАР

-ама точно някфа ГАДНА аристократична инструментална музика от ренесанса във франция-или поне аз така си миля-гнуснооооооооооо
ааааа-тотално съм отвратен
*гледам още 5 минути от филмчето за вдъхновение*
късче простотия:
"Im honored that u know my name,Rosa Gigantea"
и тфа го изръсва на някфо гнусно шибано отвратително мазно тъпо съвещание на още по-гнусните мазните миризливи незнам-си-кфи на още-още-още по-гнусното отвратително порутено девическо училище

и заседават сякаш са тримата велики на срещата им в триполи '45 година ако не ме лъже памета
аааррггхх-и тази музика ггрргргргрггргррклф,;сйд/гдвехт

малеееееее
така не съм се възмущавал от доста време....мисля че за последно беше когато гледах КГНЕ....ама тфа май е по-тъпо отъ него.....
някои гледал ли го е?
плииз хора-окуражете ме и ми кажете че по-нататък става нещо горе-долу добро
а,замалко да забравя да си коригирам заглавието деа.