Хехехе
Отаку, чеÑ?тно казано и аз не знам как ти удържах

Може би щото по принцип ме кефиш и не мога да повÑ?рвам, че наиÑ?тина миÑ?лиш вÑ?ичките глупоÑ?ти дет' изпиÑ?а

'ма как и да е, 10x for the training, defense against idiots++
Сега, по темата. Ок, вие може да го мразите, но май и отаку даже Ñ?помена, че познава такива хора като Шинджи? Ð?ми и аз познавам доÑ?та. И познавам Ñ?упер волеви хора (доктори, миниÑ?три), които Ñ? като ги пенÑ?ионират (преждевременно), Ñ? нещо от Ñ?орта уж "нищо оÑ?обено" им Ñ?е Ñ?лучи и... Ñ?е Ñ?риват! Ð?ма абÑ?олютно тотално! Ð? тука говорим за един 14 годишен хлапак Ñ? проблемно детÑ?тво, който Ñ?и миÑ?ли, че баща му го мрази
Ð?ми хуб'о, аз казах, че наиÑ?тина Ñ?и опира до "вкуÑ?", ако може така да Ñ?е каже- вие мразите тези, които Ñ?а по-долу от ваÑ?, аз пък им Ñ?ъчувÑ?твам, не ги винÑ?, нито Ñ?ъдÑ? и кой-къде-кога Ñ?е опитвам да им помогна. ВъпроÑ? на възглед. Бил Ñ?ъм и аз "долу", знам как е, когато "не можеш да видиждаш пред Ñ?ебе Ñ?и" [на английÑ?ко звучи много по-точно "can't see straight"]. И Ñ?ъм Ñ?е научил (more or less) да оÑ?тавÑ?м на дейÑ?твиÑ?та да ми показват какъв Ñ?ъм, щото на думи- царе много. Докато не попадна в почти абÑ?олютно подобна Ñ?итуациÑ?, не Ñ?е ангажирам да твърдÑ? как бих поÑ?тъпил- Ñ?амо мога да Ñ?и миÑ?лÑ?/надÑ?вам. Човек Ñ?е развива, променÑ?- Ñ?тига да иÑ?ка. И чеÑ?тно казано, аз уважавам далеч повече хора, които Ñ?е мъчат да Ñ?е "подобрÑ?Ñ‚", отколкото тези, които Ñ?и Ñ?тоÑ?Ñ‚ на прагчето, приÑ?миват Ñ?е на тези, които Ñ?а по-долу от Ñ‚Ñ?Ñ… и пÑ?уват тези, които Ñ?а "по-горе". Ð?ма малко Ñ?е отплеÑ?нах- дадох ви малко чаÑ?Ñ‚ от жиетейÑ?ката ми филоÑ?офиÑ? за Ñ?ега
Както Ñ?е вика- предпочитам да Ñ?и направÑ? грешките и да Ñ?е уча от опита, отколкото да Ñ?е Ñ?амозълъгвам какъв Ñ?ъм и да отричам "any shortcomings of mine".
Та, да обобщим. Ð?е миÑ?лÑ?, че бих поÑ?тъпил като Шинджи- но нито Ñ?ъм на негово мÑ?Ñ?то, нито Ñ?ъм изживÑ?л неговото минало. Познавам нему подобни хора, за това казах, че е реалиÑ?тично. Даже чувÑ?твах вÑ?ичката му болка, уÑ?ещах натиÑ?ка и напрежението, на който е подложен. Ð?бе вижте к'во Ñ?тава в печена Ñ?итуациÑ?- дори полицаите и Ñ‚.н., които може да имат най-виÑ?оки точки на тренировки Ñ?е Ñ?пичат като гъзелка Ñ?/у вълк на улицата. Да не говорим за войници на война. Ð? той вÑ?е пак е 14 годишно момче, което от първиÑ? ден го Ñ?лагат на бойното поле, където може да умре, без да знае как да Ñ?е бие! A най-близкиÑ?Ñ‚ му човек не Ñ?амо не му Ñ?ъчувÑ?тва, ами напротив! За вÑ?Ñ?ко дете на таÑ? възраÑ?Ñ‚, целиÑ? му Ñ?вÑ?Ñ‚ Ñ?а родителите му. Ð? какво Ñ?тава, когато те/той/Ñ‚Ñ? го мрази? Когато целиÑ?Ñ‚ ти Ñ?вÑ?Ñ‚ те отхвърлÑ?, защо ти е да Ñ?паÑ?Ñ?ваш Ñ?вета? Това е темата, миÑ?лÑ?, коÑ?то разиÑ?ква Хидеаки Ð?но в Ева. Така че, докато не Ñ?ъм бил там и не Ñ?ъм изпитал нещо подобно, не Ñ?е ангажирам да Ñ?ъдÑ? другите, които Ñ?а (там).
Ð?аа... питаш ме за пÑ?ихологичеÑ?ки профил. Миии... в тежките книжки, долкото Ñ?а ми разправÑ?ли тези, които Ñ?а ги изучавали, доÑ?та Ñ?е разправÑ? за поризхода на омразата/гнева/непоноÑ?имоÑ?тта. Обикновено идва от Ñ?трах

К'во беше- fear leads to anger, anger leads to hatred, hatred leads to suffering. Така че можеш да Ñ?е запиташ защо го мразиш
вдейÑ?твителноÑ?Ñ‚ толкова

Морта примерно не го ненавижда
PsY
ПП.>Та ей това имах (и продължавам да имам

) предвид да ми дадете Ñ?воÑ?та гледна точка, а не да говорите наизуÑ?Ñ‚. Приемем, че може да миÑ?лите различно и че може аз да не Ñ?ъм прав нÑ?къде- ама иÑ?кам да знам защо точно така миÑ?лите. Ð?ко ви Ñ?е обÑ?Ñ?нÑ?ва, де. Без пÑ?увни, молÑ?