За Vampire Hunter D:
VHD темата беше заключена, защото не един го пожела. След като вÑ?ички Ñ?е разбрахме за VHD, че е клаÑ?ика от миналото, "за мъртвите или добро или нищо", etc, etc, даже имаше едно извинение от мен, че гледах обективно върху нещо от преди толкова години, etc, etc. Разбираемо е да заключа темата, защото вÑ?е Ñ?е намира нÑ?кой да прочете първите 2 поÑ?та и да реши да отвори наново зараÑ?нала рана.
Защо изтрих тези два поÑ?тинга на Anime и Vegeta?
1. Ð?е пишат грамотно. Ð?е пишат Ñ? доÑ?татъчно четлива латиница. Ð?е формират абзаци. Когато пишеш дълга тема е добре да отделÑ?ш чаÑ?тите, така че, ако нÑ?кой не му Ñ?е чете вÑ?ичко да може да види оÑ?новните теми в поÑ?тинга.
2. Ð?е Ñ?а прочели вÑ?ичко, а бързат да говорÑ?Ñ‚. МолÑ? ви, прочете и двете теми отново, оÑ?миÑ?лете вÑ?ичко, и пак пишете.
3. Trolls should be slain.
Vegeta: нарича Ñ?е "принцът на СаÑ?джините" или нещо такова; иÑ?ка да Ñ?и направим турнир и да пратим победителÑ? да му Ñ?чупи канчето (или нещо от тоÑ? дух). И Ñ?лед това казва "аз ако бÑ?Ñ… на мÑ?Ñ?тото на Шинджи, щÑ?Ñ… да Ñ?е наÑ?ера от Ñ?трах пред първиÑ? ангел". Толкова Ñ?и противоречи, че нÑ?ма на къде повече.
Anime: Ñ?лед като Ñ?и толкова за нормален разговор, направи пример, покажи ни какво е нормален разговор, Ñ?тига лицемерие. Да, иÑ?кам да Ñ?е забавлÑ?вам. Ð?ещо лошо ли виждаш? Ð?е иÑ?кам да Ñ?е забавлÑ?вам на ничий гръб. ИÑ?кам да Ñ?е забавлÑ?вам по най-чеÑ?тниÑ? възможен начин Ñ?прÑ?мо другите. СпрÑ?мо теб, най-чеÑ?тниÑ? възможен начин е да Ñ?е изгаврÑ? макÑ?имално. Имаш нужда от Ñ?ериозен шок, за да оздравееш, момиче.
AlDim: Ð’Ñ?рно е, че терминът "егоиÑ?Ñ‚" включва Ñ?лучай, в който например убивам нÑ?кого и му вземам парите. Ð?о това не би било от моÑ? гледна точка. От моÑ? гледна точка, да убиÑ? нÑ?кого заради каквато и да е Ñ?ума в портфейла му, би било... адÑ?ки глупаво. Ð?е Ñ?амо, че ще Ñ?е почуÑ?твам ужаÑ?но, ами и най-вероÑ?тно общеÑ?твото ще ме издири и накаже. Така че, изключвам вÑ?Ñ?какви дейÑ?твиÑ?, които не бих иÑ?кал да извърши нÑ?кой върху мен.
Под егоизъм разбирам това да признаеш пред Ñ?ебе Ñ?и, че правиш вÑ?ичко, в краÑ? на краищата, за Ñ?ебе Ñ?и.
|