Az ne sum glasuvala za6toto mi haresvat i Shinji i Asuka i Misato i Rei.
Shinji samoten i iztormozen Asuka i tq Misato se pravi na 6tastliva a Rei razmi6lqva pove4e ot istinski 4ovek
Vijda se boleznenoto istinskoto i na men Asuka mi be6e protivna no razbiram za6to se durji taka vsu6tnost e vuzduh pod nalqgane re6ila e da se spravq sama bez nikoi drug tova nikoi 4ovek ne go moje a Shinji e to4no obratnoto toi tursi laski i liubov ot edni4kiq mu roditel koito mi e ostanal a toi se durji otvratitelno s nego i samo go izpolzva vsutnost gendo e su6tiq kakuvto otaku izkarva shinji "i can't believe tha fact that i can be loved by others i don't deserv it either" bqga ot realnosta othvurlq celiqt svqt pravi se na mu4enik i ne iskam da prieme fakta 4e moje da bude obi4an ot nqkoi za da se izkara stradalnik da prehvurli vinata na drugite ne na sebe si osven tova e i egoist iska da predizvika tretiq impakt za da vidi otnovo jena si mi samoubii se kato iska6 da q vidi6 ne ubivai cqloto 4ove4estvo i tn. spored men shinji i mana v produljenieto sa su6tite obrazi kato gendo i yui v 26tata seriq vuv fantaziqta na shinji za jivot bez evi 6tatliv jivot bez stradanie i smurt
shinji e suvsem normalno dete prosto e iztormozeno uljasno nqmam turpenie da vidq v kakuv pi4 6te se prevurne nujna e samo liubovta na nqkoi vuv filma toi osuznava 4e e obi4an ot misato v nego problqsva nadejda.
Misato i tq e podobna na shinji zatova e i malko izteri4na za6toto e porasnala ve4e i trqbva da se e primirila s jivota si no ne e tq e zabludena i ne6tastna lo6oto detstvo nikoga ne e zabra i popravq belega ostava zavinagi
za rei moje da pogovolq drug put
uot of time
_________________ You-who claim to be my judges-you be careful! For you too one day will be judged!
|