Знам, че не беше перфектно както ми се искаше, аз самата съм разочарована от хижарите, понеже едно се бяхме разбрали, а много от обещанията си не ги спазиха. Ако имах къща щях с удоволствие да я предоставя на феновете и щях да се постарая да няма подобни проблеми, но факт е, че нямам такава и колкото и огромно желание да имам да угодя на всички това е абсолютно невъзможно.
Другата година сме планирали нещо доста голямо, разбира се и цената няма да е същата, но затова пък ще си струва, там организацията няма да е основно поета от мен и се надявам че като сме повече сериозни хора, да се получи на доста по-професионално ниво събитието.
Не знам дали знаете цените на хотелите и хижите, но ви уверявам, че гледах за тази цена да не е съвсем пълната мизерия. В Иглика, където първоначално ходихме стаите бяха само двойни и дори по-мизерни и от тези, в които бяхме в Планинец, и цената беше дори малко отгоре.
Да не говорим за стола в Иглика, където беше много по-зле от механата, в която бяхме, няма да коментирам храната в Иглика, там е на светлинни години от Планинец.. както и да е, ясно ми е, че недоволни винаги ще има, никога не съм подхождала към когото и да било като към провинциалист, при положение, че аз самата съм родом от Варна и никога не съм се срамувала от това. Дори към Зак нямам лоши чувства и не мога да разбера откъде идва тази злоба, ако съм направила нещо лично срещу него за което да трябва да се извиня искам поне да знам какво е то.
Винаги съм се стремяла да намеря баланса и да направя така, че другите да могат максимално добре да си прекарат.
Ако не успявам съжалявам, аз не съм безгрешна както не е и никой.
Имайте предвид, че и аз си имам проблемите и наистина се занимавам с това, само за да мога да се радвам на усмивките ви когато сте доволни от моите усилия.
Много се разприказвах

, втората хижа, ако има такава тази година ще я организира swetq