Въпрос на вкус, AlDim
На мен наистина ми харесва всичко във FF игрите. Особено FF6 има доста добра (т.е. на мен доста ми допада) система - за логиката става дума. Битките от там нагоре (до FF9 съм виждал) са горе-долу едни и същи, тъй като във FF6 се появява active модела.
Незнам как ще ви прозвучи, но на мен АДСКИ много ми харесва да си развивам героите във FF... Може да ми е в природата

Просто на FF8 още преди първата мисия (където се млатиш с ATOMXXXнамсико) се въртях на кухите гадчета по тревата и се build-вах докато вече бях събрал 100 от всичко което даваха във всички герои и бях качил такъв левел че вече точките които ми даваха гадчетата бяха почти безсмислени.
След това отидох при ATOM и му разкатах фамилията. Даде ми няколко нива отгоре във SeeD
И след това винаги съм обикалял картата, намирал съм даден гад който пуска дадена магия и съм събирал по 100 от нея ако ми върши работа. Неимоверно удоволствие ми доставя да се млатя нон-стоп с едни и същи гадове с дни
Колкото до това дали е бавно... Не е. Когато засилиш скоростта на макс FF8 става доста бързо. Никой не говори за GF - те по принцип не служат за атака - голяма грешка и адска скука е да се ползват за атака

Освен това ти пият от exp! Друг е въпроса колко хора могат да издържат на най-бързото темпо. Аз например на босовете намалявам темпото за да мога да го очистя, иначе не сварвам с potion-ите
Ъъъ... още нещо, бавно движещи се неща ме хипнотизират, примерно прогрес бара на някой download...

мога да си гледам progress bars с дни наред без да ми стане скучно (само някой тряя ми бърше лигите от време на време и да ме води то тоалетната)