Дааа изчетох цялата тема... направо да не повярваш.
Тука се въртят едни и същи хора, и все недоволни от жените и т.н., никой не ви кара да се обвързвате, нито да правите секс, нито да се възбуждате и т.н., това ви е в природата, човека е обществено животно

, явно още много вода трябва да изтече, за да го разберете, с 2 думи не сте преживяли достатъчно като ви чета постовете. Колкото до Оптимус дето толкова много си защитава мнението, ми момче аз като ходя на кино с удоволствие бих го направила с приятеля ми и с негови приятели, защото аз се срещам с негови приятели, дори не винаги когато съм с него, никога не съм му забранявала каквото и да било от рода да спре да пие пуши, да се уригва и т.н... той сам си решава как да си се държи, аз не съм му и майка, ако ти така възприемаш "гаджето" си сгрешил ама бая...
Че за мен най-хубавото във връзката между двама е да споделят нещата, и ходенето по кръчми, купони, и всякакви там други неща, които могат да се правят заедно, дори и изпростяването, щото аз моя приятел си го възприемам такъв какъвто си е, до каква степен аз съм го променила и до каква той няма значение при условие, че ни е добре заедно.
Ако ти не си узрял за подобно нещо си е съвсем друга работа

, има време
Така че, въпроса е не в това какви са жените, а каква жена искаш до себе си, ако си мислиш, че всичките ще те ограничават, значи ти си се ограничил с това мислене, защото жени има всякакви.
Ако намериш онази, която ще те приема какъвто си, и ще ти дава любовта си повярвай ми, ще разбереш колко е хубаво и няма да искаш да я загубиш никога, дали вече ще я намериш...

аз затова съм търсила

, който търси - намира
Друго, което не разбрах е защо много от вас смятат пиенето,(препиването), пушенето, простеенето и т.н. за "живеене"?????
Ами то не е едно и също, за всеки човек е различно. Ама така и не ви увира тиквата. Толкова много и различни хора има, че да обобщавате така нещата е глупаво.. айде стига съм приказвала, че почвам да се ядосвам.