Ами щом съм хубава и са ме привилегировали за това, значи съм си я заслужила привилегията

.
Оптимус, не знам дали си чувал, но някои lonesome cowboys били толкова lonesome, че им се налагало да прибягват до зоофилия и секс с мъже, за да не са чак толкова lonesome

. Така че сигурно ставаш за каубой

.Дано нямаш домашни животни

.
Колкото до каубойски филми, далеч не смятам да си губя времето с такива, а и "Имало едно време на запад" съм го гледала, но не помня много, защото не ми беше особено интересно. Да, и "Доктор Куин" съм гледала, много му се радвах като малка, а после го засичах и по немската и там съм гледала 1-2 епизода

.
Колкото до това с таланта и красотата изисква грижи и инвестиции, факт е, че тя е даденост, но за да е в целия си блясък се изисква старание. Красотата е комплексно явление - едно красиво тяло изисква поддръжка във фитнес зала, което е доста трудоемко нещо, абе въобще не им е леко на красивите хора

. Така че не виждам особена разлика, както с талантите - който си го има, трябва да го поддържа. Може да не е толкова специфично като развитие на талант, но пак е нещо.
Да ти споделя нещо, има точно няколко причини, поради които мъж не се нуждае от жена.
а) той е гей
б)той е асексуален
в)изживял е травма и пак е асексуален
г)изживял е травма и е гей
д)самовнушава си, че няма нужда от жена, защото някоя го е наранила доста сериозно
Избери си каубой
Дори и само от сексуална гледна точка един мъж се нуждае от жена. Друго нещо е нуждата му да се чувства "истински мъж", т.е. жената е метод за повдигане на самочувствието му.