СреброБут,не ми е ясно що се палиш като мюсюлманин през суджук.Лично аз не съм го писал като фалене,а като хаплиф коментар,в отговор на пост на Анелия/Амелия,или там както беше,дето спомена "затвор" по отношение на мен.
По принцип работата в затвор е малко нестандартна - изисква се пропуск,като влизаш,като излизаш,имаш работа с убийци,крадци,изнасилвачи (искаш ли да се запознаеш с изнасилвач?).Лично аз съм работил с 4-ма затворника,които лежат за убийства.
Всичко това е нетипи4на работа,разли4ава се много от стандартните "графи4ен дизаинер,продава4 в магазин,фейсконтрол,кондуктор".Определно в моята работа има много поводи за смях - пример:влиза старшината в килия,дето си4ки са кьор-кютюк пияни,казва "стани горе",един затворник пада долу.
Като съм слагал поста си,съм имал предвид единствено и само веселата 4аст на нещата.Естесвено,няма как да го знаеш,затова си решила,(СреброБут,ти нали си моми4е,),4е аз съм затворник ли,не знам какво ,и си се издразнила от коментара ми,4е съм видял пове4е от теб,има по-голям житейски мироглед,срещал съм най-разли4ни хора,или просто това са 5-те ти дена от месеца в които може да беснееш и никой нищо не може да ти каже.
Па може да имаш и неприятни истории със затворници,знам ли,що си се изнервила от този ми пост.
Не се хваля ,4е съм работил в затвор.Просто ме кефи един вид,разбийш ли,като ме питат,де си бил,аз да кажа " в затвора" и да попивам отсрещните реакции,съпроводени с очудване и последвалия въпрос "Какво си направил?".Повтаря се в над 90 % от слу4аите,и всеки път е забавно.Като сега например пак.2 страници за половин ден безсмисленици,рекорд .Само защото П-Б казал,4е бил у панделата...
Амелия,нещо си споменала нещо,4е се фаля,изтъквам,комплекс ли съм имал,нещо такова.А ти дето се фалиш " с колко труд си си извоювала сегашната работа,дето си вееш гъза по света,колко хубаво ти било да ходиш по чужбина,да виждаш други страни,да парадираш колко си по-велика от нас,бедните задръстеняци,дето нямат достатъ4но акъл да излязат от смотаната си страна и затова ба4кат тук разни кирливи работи,като хлебар в затвор например,или монтьор на климатици.Еми загубени сме,ко да се прави.Не сме толкова умни като теб,толкова готини,4е да правим впе4атление и да ни взимат по пътувания.
И кво?
--------
tozi post go napisaх през деня,и се оказах да го поствам,след като се върна от работа,ама вие сте се развихрили яко,като сте изродили темата в развиване на собствени проблеми.А първона4алната идея беше "що са фали П-Б ,4е бил у панделата".Няма да ме оставяте на заден план! Учвствам се пренебрегнат! запо4нали сте да се плюете един друг,няма такива! Ще плюете мен в тази тема.Ако искате да се плюете,си направете отделна тема! Хейтъри такива.