Moже и да не е сред нощ , но това не пречи да ми се иска да споделя какво гледах преди малко по ТВто .
Значи предаването е " Без Зъби " , въпросът е " От Къде Идват Бебетата ".
5-6 или там колкто е годишно момиченце отговаря " Ами мъжат дава на жената едни семенца и тя ги гълта ... " omfgwtfpnwing , тя е малка но вече знае . Или и е вързало или е невероятно прозорлива

. Ако и да не е на съвсем правилен път , в общия случай е по-близо до истината от колкото вероятно очаква .
Продължението : " С мама като ходим да си купуваме дънки , аз се се оглеждам дали няма някой да даде >семенца< на мама , та да си имам братче " . Тва ще стане бахти хишничето , ще събира литри семенца ...
Имаше разбира се и теории за " дядо господ " и " червейчето което влиза в семенцето " ( също доста правдоподобно ) .
Което е странно , като се замисля , никой като малък не ме е питал от къде идват бебетата , но и не помня някой да ми е обяснявал или аз самия да съм се замислял над този въпрос . Не мога да кажа кога точно съм прозрял цялата истина , но предполагам че както по много други въпроси съм си роден знаещ .
Като мисля назад във времето , първите ми визуално асоциации са свързани с началото на " Виж Кой Говори " с Джон Траволта и една от първите сцени на " Бийвъс & Бътхед Оправят Америка " . Но наистина 100 % никой не ме е баламосвал с ташаци за пчелички и тревички , изобщо незнам кой ще е толкова тъп да тръгне да обяснява на детето си подобни боламачи .
По добре е да не знаеш нищо по даден въпрос , от колкото да знаеш някви полуистини с които и гъзът си не можеш да избършеш .
Мен като ме питат нещо което незнам си казвам " Незнам " и като ме карат да направя нещо което си знам че не мога или няма да направя и си казвам " Няма " , супер много се дразня на хора които обещават " Да , аз ще направя това , аз ще направя онова " и накрая си завират пръста в гъза и се правят на ударени . А наааай-тъпото е че хората , малоумни кретени , как ги мразя , предпочитат типа който се прави на голямата работа и обещава щедро на всички подред , вместо честно да си кажа , че го мързи , че не може да се справи , или че има друга причина по която няма намерение да се захваща с работата която се опитват да му натресат и още повече , че в около 89.73 % от случайте самия човек който се опитва да те докара да му работиш може да си се справи с дерта и съвсем сам .
Може да звучи пресилено , освен това в момента не е и съвсем реално , защото все пак завися за изхранването си от наще , но не помня от кога не съм искал от някой нещо . Мога да направя почти всичко сам , стига чак толкова да искам да го направя . Хората обаче постоянно искат някви неща от мен , а съм 100 % сигурен че при добро желание могат и сами да си свършат работата , просто им е по-лесно да кажат на някой друг . Мен ми е направо неудобно да поискам от някой нещо , като знам аз как се чувствам някой като ме кара да му свърша нещо .
Единствения човек с разумни requestи е баща ми , плюс това на него имам голяма далавера да му върша услуги , понеже той все още може неща които аз не ... като завинтване на анкерен болт към тавана , без в процеса да се загубят наколко пръста и едно око ... Изобщо той много добре знае кога и как може да поиска нещо и то 100 % е смислено , а не някъв пълен ташак с който никой нормален човек би се захванал .
Искам самостоятнлно жилище , работа с 800 лева заплата , да си сменя мобилния телефон и да го дам на точно 10 човека че и по-малко и за капак <<< може и приятелка >>> . А разбира се по това време трябва да съм към ... ъъъ ба ли го , възраста на която се приключва със сякви форми на образователни боклуци . Ако може и работата да има преспектива за развитие направо ще е пушка , тогава в един момент съвсем като ми ( >ни< за да не каже някой че съм деспотичен или нещо от тоя сорт ) доскучее може и за поколение да се замисля , но това е малко вероятно преди 34+ години и заплата от порядъка на 1200 лвл + допълнителни доходи

.
Бахти днеска ми е особено странен ден , първо почти пак си разкървавих дяснята ръка в крушата , но тя така или иначе толкова загрубя , че това е доста трудно . После пък за пореден път ме спохождат мисли за света и живота и дори не ми се цъка SilkRoad Online ... damn .