Регистриран на: Съб Юни 24, 2006 7:29 pm Мнения: 737 Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
|
СУ бяха благосклонни, но аз се демонстрирах като идиот. Зеха си ме хората второ желание на първо класиране Арабистика. Само аз см достатъчно зажулена,да запиша на второ и т.н. места която най-завряна и сложна специалност намеря, при осъзнато намерение да се прехвърлям евентуално. Та. Записах се и за второ класиране, макар че шансът да ме вземат е никакъв. Освен ако 3 поколения японисти не се затрият някъде при транспорта... Мхм и аз см в братството на мераклийте. Се едно, та с присъщия ми късмет, см студентка у СУ един месец преди вс ми другарчета и потенциални съквартирантчета. На 8-ми следващия месец Пу ще се намира в състояние на див ужас, някъде по Софията за подготвителен курс по арабски(май). Куул, нее :Р Животът ми е тъжна самурайска песен. Бту, ако някой е запознат с гледането на аниме в спартански условия, разбирай липса на нет в квартирата, ще го помоля да ме обучи. Къде, как, чрез какво, срещу какво и от кого мога да си набавям порцийки "китайско детско".
KaNeLa(този ник е гениален за човек с моето име. хай.), здравей  1. Захарен памук обичам безусловно. Обичам да ходя боса, но не ми харесва да ме гледат като изперколясала. Града ни е малък, до 2 дни след всяка аномалия в поведението ми, аз и цялата ми рода до 9-то коляно ще бъдем заклеймени като психично болни и отвличани от извънземни по 2-3 пъти всеки един... Ех... 2. Хех. Гомен. Смея да твърдя, че даже Дражето* римува по-добре от мен. 3. Всеки е добре дошъл да дойде да потормози малко. 4. Един познат е медар, на пчели барабар с всяка една произволна асоциация с тях см се нагледала. Uhm... Brym went that way!
Drown`In`Darkness, хън, откъде позна за АС-а? о.О 1. Има едни шоколадови кексове... Нямам си идея как се казват, но са нещо божествено. Абе малко сладкиши ям. Наблягам предимно на шоколад и производните му  2. Ох знам ли. Сладострастие ли беше, похот ли беше... Lust. (se7en е страхотен филм) 3. Не см притежавала, съмнявам се да пропритежавам... Обуването им изглежда бая трудоемко... Че и събуването... No thanks, my toes feel better together  4. Мъхъм. Съвсем само си драскотя, анименце, против нервички. 5. Не, но см убедена, че един съученик... ох вече е бивш съученик, е пратеник. 15 минс с него ще ви направят верни последователи на тази ми теория. 6. Не, аз на краката си едвам ходя. Малко см съпната... Блъскам се мн често в неща. Мебели преди всичко, народа съумява да избегне челната конфронтация.
Ноу мор куесчънс. Ох. Този пост придоби обема на сивата ми граматика... Йък.
П.П. Усеща се неподправеният ми ужас в първите абзац-два, нее :Р П.П.П. Йорошику онегай дрън, мина-сан.
* Дражето - неповторимо гениална икона в световната Ар ен Би музика(от толкоз сарказъм се разхълцах). За справка - the next rhyme: "И на мен ми харесва да играя ЦеЕс, но предпочитам да карам мерцедес."
Още два такива поста и официално знаете за мен повече отколкото майка ми.
_________________ Той. Стъпва бавно. Много бавно. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
|
|