лол, темата се превърна в доказване на творчески способности в областта на есеистиката (есеисизма?)
хора, има ли значение да обсъждаме на кой що му харесва дадено аниме/манга? колкото и да ме убеждават че Танкова полиция има дупки и е тъпа и ненам си кво още, за мен това си оства мноо як филм, и това се отнася за всички анимета, които харесвам и за всички фенове на аниме/манга. А що се отнася за репликата ми за ония ... t3h Gothic type loozas, ставаше дума че те гледат депресарски анимета не защото са анимета, или щото ги кефят, ми само щото някой им е казал, че са депресарски, got the idеа?
Някой си го кефи БейБлейд , щот като излезе после до магазина и ше си купи пумпалче, мене ме кефи Самурай 7 щото има нечовешки сцени дето се изненадваш кви неща могат да се направят с един меч, някой се кефи на анимета с дълбоки душевни терзания на главния герой: "са да си убия ли Сенсея, дет ме е отгледал от малък, щот съм сираче, че изведнъж се оказва ,че той е мноо гадно копеле и иска да събуди бога на разрушението дет ша изпепели Земята"...
Блех... тва дето искам да кажа е, че не моеш да промениш вкуса на човек, колкото и да го храниш, че е прост и нищо не разбира... то е като да убедиш комшията да не слуша чалга ми Верди или Чайковски.
_________________ Nakanaka yakata, anata!
|