Такааам.... аз бях за 10 дена на море, и понеже заминах същата вечер след края на Анивенчъра демек в неделя вечерта успях само да кача снимките и клиповете и да стягам багаж и да изхвърчам.
Благодаря за мненията и градивната критика на всички, сега мога да си кажа и съответните коментари:
За Манджата - мда, тъпи чалгари-сервитьори-забравани, иначе нашата маса нямаше проблеми с оправянето на сметката, само едната вечер малко ги объркахме с броя на палачинките
За Косплея - невероятен, съжалявам че не можахме да подкараме клипчето за представянето на Suffer и Asuka, догодина ще се погрижа лично да няма мултимедийни проблеми...
За Прожекциите - докато се разберем че малкия комп беше слабичък за .мкв-та, някой взе че омаза кодеците и после нищо вече не щеше да тръгва, за щастие отзова се Yojimbo със забиващия Media Player и проблемата беше оправена горе-долу. Догодина ;ично ще се погрижа за прожекциите
За Презентациите - е тука съм си бая виновен, щото на компчето имаше Open Office, пък на диск имах само MS Office 97 (щото го смятам за най-якия и стабилен без да ме интересува мнението на компетентни типове), който пък не ставал, та така се получи омазаната презентация на русенци, за което искрено се извинявам

ю
Заааа Кривия екран

ми... за толко пари толко музика
За Разпределението по стаите - все пак списъкът и в двата му вариянта беше правен от Еликс, която беше заета с транспорта по това време, а Дяволката не е медиум, не мята боб и не чете на ръка като нищо не съвпада по списъка... в края на краищата само Еликс може да каже какво стана с тези призраци и т.н.
За Хижарите (или както обичам да казвам когато видя неправилно употребляване на думи) всъщност представляващи един-два броя "Управител на почивна станция", ми доста по-добре е от миналата година, щото тези които бяха си спомнят как в неделя още с винарки около главите и махмурлии ни изритаха в 9:00 часа от стаите, и как в 0-1 часа вечерта ни накараха да се прибираме да спим (разбираш ли начи...). Така че с изключение на недалновидността по организацията на изхранването, което не беше чак толкова болка за умиране, и последните изцепки с "кой в коя стая бил и кой не", си бяха точни.