Мда..тук съм на линия, само да си събера мислите.
Как няма , като точно с
LOVELESS ме зарибиха да гледам аниме
От shounen-ai съм гледала гореспоменатото и разбира се любимото ми
GRАVITATION.
След това ми попадна
MIRAGE OF BLAZE, но гледах само OVA , не са ми стигнали нервите още да си изтегля серийките.
EARTHIAN не е зле , макар и старичко е доста красиво нарисувано и малко разхвърляно, доколкото разбрах в мангата ставало по-ясно за какво става въпрос.
SEIKAMATSU, DARLING и
FAKE пък са голям смях, особено на второто се задавих с наличните пуканки. Е, щеше да е геройска смърт да загина гледайки аниме
AI NO KUSABI пък има изключителен сюжет, и който е фен препоръчвам да прочете - на английски още не е преведен целия, но ако разбирате испански ще се вредите

Освен че е яои е доста добре издържан сай-фи роман.
Последно гледах
HARU WO DAITEITA , което май е най-график от горепосочените, но това определено е за сметка на историята и за това не ми допадна съвсем.
Е та , доста резюмирано стана , но някой ако има въпроси да вдигне ръчичка. А да - и всички тези ги има в [url]isohunt.com - заслужават си да им направя рекламата.
Откъм манга даже няма да изброявам, защото наистина са прекалено мноого, но да не забравя да спомена , че най-красивите, които съм виждала са на You Higuri, с някой от тях може да се запознаете , като наоколо се подвизават и съртън артбуукс мхм:)
Впрочем ако някой случайно има останалите части на Gorgeous Carat да си признава докато не съм му/й инсценирала харакири.
Е, някои други са се постарали да сложат и катинки, но мен честно казано ме мързи...