Съвсем сериозно.
Ти защо мислиш че на народа му падна ченето покрай Wii? Просто конзолните контроли от dual shock насам не са мръднали и на йота и това значително ограничава игрите.
Иначе днеска продължавам с пробите. Tomb Raider Legend е супер, че и много добре са го подкарали за разлика от разни PC -> конзола портове като Prey, Quake 4 и т.н., които вървят ужасно, че и с опоскани детайли.
Condemned е страхотна игра, но 360-то яко сече на моменти а и е супер тромаво да се управлява с геймпад.
Dead or Alive 4 е много добра биткаджийска млатеница, ама си е все същата работа като всичко останало. Много са смешни персонажите и как всеки път преди млат повтарят една и съща идиотска реплика.

Но определено не е нещо с което бих се занимавал обстойно.
Lost Planet изглежда брутално и като цяло ми мяза на някакво Халоподобно. Забавно е колко плахи са направили гадчетата, та човек да може да ги нацелва с контролера.
NFS: Most Wanted е мноого добре за 360. Засега май само NFS-тата ме кефят донякъде от рейсърите за тая конзола. Особено Project Gotham Racing много ме изненада колко е еднообразен и визуално недоклатен в някои отношения.
Малко иронично най-голямата ми зарибявка досега е една безплатна тетрисоподобна аркадка която идва с X-a. Страхотна е като идея, музиката маже, абе хипноза!
Btw сега забелязах, че Xbox-а издухва по-топъл въздух от компа.
п.п. За Far Cry Instincts няма патч на Xbox Live
п.п.п. Скифтах да се продава Midnight Club 3 за PS2. Някой има ли представа дали струва в сравнение с 2-ката?