СПОЙЛЕРИ
Разочарована съм.Тва е мнооого меко казано :/ Аз още от трейлъра си знаех че няма да ми хареса, като видях гуменото оръжие на Чизе и се сетих за Power Rangers с техните гумени глупости lol
Ако взема да изброявам какво не ми хареса във филма...не, няма да се хващам ,много дълга и гадна работа - ще изляза някаква хейтърка ><
Хареса ми...какво ми хареса...аааа да!Сетих се!Като се спускаха бомбите над градчето тва беше много як момент!И и и...какво още...накрая в пустинята като показаха част от крилото на Чизе,дам и това ми хареса...exchange diary-то също беше много кауаи

И ми се струва че почерка на Чизе беше същият като в анимето...
Кое не мога да пропусна да не отбележа:
-Е как може по дяволите ,ангелите ,акума ,тенши и етс шит да направят Акеми във филма толкова...не-Акеми :/ Тя си беше баш мъжкарана и цапната в устата!Точно това и беше якото!Баси...
-Белегът!Този толкова важен белег на Чизе беше направен като някаква гадна пукнатина и на всичкото отгоре глупаците са решили за по-"драматично" да и покажат железариите, дето всъщност по начало си ги няма там >:0
-Шуджи носеше очила за бога!Къде са,някой ще ми каже ли?Та той ги носеше през 99% от времето for god's sake...
И още един куп малки и големи подробности които просто ще избодат очите на всеки който е гледал анимето и ОЩЕ повече ако е чел мангата >:< А на мен и двете са ми любими и просто това беше едно грубо екранно "изнасилване" и на двете...
И ся ако никой друг не каже нищо за филма ще ми е много тъпо >_>
Айде казвайте си мнението ,нали толкова хора го чакахме този филм...