Моя блог е на малко повече от година -
http://nsg1138.blogspot.com
Пиша вътре за квото се сетя, за неща дето ме радват, за готини работи дето съм си намерил из нета и ала-бала...
Напрайл съм си го на рубрики - Animation, Art, Web, Movies, Music, Videos, Quotes, Diary и още там разни...
В Diary почти не пиша. Трябва да се е случило нещо егати вълнуващото и значителното та да се прежаля да драсна в тая рубрика. Намирам за безсмислено да пиша в какво настроение съм бил вчера, как съм прекарал нова година или пр. Хората дето им пука кво става с живота ми поддържат контакт с мене и едва ли се налага да ми гледат в блога... Освен тва на самия мен не ми пука особено в какво настроение съм бил вчера, как съм прекарал нова година, представям си колко много много им дреме на останалите
Пък и като види човек нещата дето ме вълнуват и по какво се зарибявам ще разбере далеч по-добре за кво става въпрос в главата ми. Рубриката с цитатите много й се радвам, тва са някви култови реплики дето са крайъгълни камъни на ценностната ми система начина ми на мислене
Блога е като се сетя за някое филмче от преди години, или като си изкопая нещо ценно в нета да го споделя. Чувстам се като археолог дето е изровил някакъв артефакт и просто ТРЯБВА да го сложи в музея да го видят и останалите.
Дразнят ме разни псевдо-арт блогове, дето хората пишат как се кефят на капките дъжд дето им се стичат по прозореца и си пускат фотошопнати снимки на есенни листа и пр.