И аз имам изпит. Но почти не четох. Защото хванах вируси и се наложи да преинсталирам. Сега се чувствам странно. Подариха ми един диск, форматирах го, инсталирах си Уиндоус. Сега тоя диск скърца. Старият ми диск също е зле - има опашати и рогати навсякъде из него. Трябваше да си сваля нови програми, щото ми казаха, че ако си стартирам програми от стария диск, ще страдам... Инсталирах си програми. Сега имам Мозила на български и ме дразни, имам БитКомет на блгарски и ме дразни, имам Неро на български и ме дразни... А Уинамп най ме дразни - едвам зацепва. Дотук е поносимо. Истинският ужас настана, когато трябваше да реша кой плеър да си изтегля, че да ми вървят мкв-тата и огм-тата както преди. Казаха ми VLC, но той ме дразни. Затова си изтеглих някакъв гъзарски Зуум плеър и воала - звукът и на мкв, и на огм изостава. Смених си и антивирусната с някаква много писклива - дразни ме. Само ICQ и Скайп са както преди... Не помня паролите на повечето от местата, където се логвах автоматично, и сега... духам. Животът е гаден. Аз нищо не разбирам от тъпия си компютър. Защо тогава трябва да ми се случват такива неща?... Защо на нуубовете им се случват такива неща?! Оня ден като ми умря компа се наложи да прекарам три часа в писане на ръка на доклада, който трябваше да си кача на дискета преди две седмици. Добре че съм умна и го помнех що-годе... На сутринта отидох на най-трудния си изпит недоспала, а онази лошавица дори не погледна доклада... Но ми писа 6. А на следващия ден, когато си занесох щайгата да я прегледат в сервиза, се оказа, че и без това разнебитената ми видео карта е и с неработещ вентилатор. Не мога да си взема хубава, щото дъното ми е старо. Няма да си взема пък. Няма да си сменя и дъното. И ще си изтегля още програми на български, за да се дразня още повече! А утре съм на Напалм Дет, които дори не харесвам... Нещастна съм.
_________________ Аз съм един много прост човек.
|