1.29 е. не ми се спи. слушам си бозите дето цикля на тях от доста време и се чудя кво ми се прави. регнах се в тоя форум за да досаждам на някого...празника отмина, и ми е готино. за пръв път съм с някого на този празник. чак сега ми светна защо хората му се радват. роджър санчез - another chance. не искам втори шанс, нито трети... този път и един май е достатъчен. имам го. различно е. няма страх че ще си иде, няма тревога... moby - why does my heart feel so bad... тъжно е. все още обичам миналото и хората в него. все още обичам всички обичани преди. и ме е грижа за тяхпо един неочакван начин ми липсват. присъствието им, не любовта им.... anathema - fragile dreams .... мечтая си. да свикна с клавиатурата на тоя проклет лаптоп. да взема и да заспя най-сетне че иначе, утре пак ще е тежко. мечтая си да заспя до теб. все повече те обичам, а все по-рядко се будя до теб. не ме е страх че си отиваш, защото знам че не е така. просто ми е тъжно че те няма. gregorian - so sad... мда. искам да ти дам всичко, а не мога. искам да ти давам.... искам да те усещам всяка секунда. да те топля, да ти светя, да те засищам.... не мога... и изпитвам вина. и ми липсваш... moby feat mylene farmer - slipping away (crier la vie).... съня ми убягва... боря се да задържа поне сънливостта. боря се да задържа всичко, което усещам като важно. вече не мисля, само чувствам. мислите само ме объркват. по това време на нощта обаче усещанията за разлика от мислите не ме подвеждат. болка, радост, гняв, страст.... всичко това е кристално ясно и режещо като с диамантено острие. сякаш гравира в каменното ми сърце бъдещето, което не мога да променя. бъдеще което принадлежи на теб. bliss - manvantra. как мога да живея пълноценен живот ако не следвам сърцето си? разумно или не, логично или не, правилно или не.... не искам след време да мисля за днес и да съжалявам за трезвите мисли на полузаспалия си ум. ума няма общо със щастието. ум е равно на оцеляване. сърце е равно на щастие... преди казвах че щастието не е в липсата на проблеми а в тяхното преодоляване. вярно е. но това е работа на ума... значи не е вярно... мисли. няма да мисля. ще чувствам!... мислите само ми пречат... bliss - sleep will come... да, някой ден, и ще е завинаги. и тогава знам че ще си до мен. но не сега. сега просто.... заспивам. прости ми че отново е без теб... {}
|